NHL Playoffs: San Jose Sharks - Colorado Avalanche | Saako Mikko Rantasen kausi jatkoa?

Julkaistu: 07.05.2019 15:33


NHL Playoffs: San Jose Sharks - Colorado Avalanche | Saako Mikko Rantasen kausi jatkoa?
NHL Playoffs | San Jose Sharks - Colorado Avalanche | 04:00
Unibet Unibet
NHL:n playoffs-kevät tarjoaa konferenssien välierissä peräti kaksi game seveniin venynyttä ottelusarjaa. Näistä jälkimmäinen käydään San Jose Sharksin ja Colorado Avalanchen välillä.


Coloradon ja San Josen edellisottelussa tehtiin maaleja säännöllisesti vuorotahtiin. Colorado kuitenkin aloitti maalinteon ja teki näin myös viimeisen - jatkoerän ensimmäisillä minuuteilla. Gabriel Landeskogin maalilla Avs vei kamppailun lukemin 4-3 ja venytti ratkaisun seitsemänteen otteluun.

Äärimmäisen tasainen edellisottelu olisi voinut aivan yhtä hyvin kääntyä kummalle tahansa ja samanlaiset ovat lähtökohdat myös seitsemänteen otteluun. Colorado saa pienen edun siitä, että sillä on edellisestä ottelusta tullut voitto takanaan, mutta vastaavasti San Jose nauttii pientä kotietua.

Sharks on hävinnyt seitsemästä pudotuspelien kotiottelustaan vain kaksi, joten sille kotikaukalo on sopinut selkeästi vieraskaukaloa paremmin. Coloradolle SAP Center on muutenkin ollut ikävä paikka vierailla, sillä Sharks on voittanut edellisestä 20:stä keskinäisestä kohtaamisesta kotona peräti 18!

Vanhoilla tilastoilla ei tässä vaiheessa ole kuitenkaan sen suurempaa merkitystä, varsinkin kun Colorado on näissä pudotuspeleissä jo hakenut yhden vierasvoiton Sharksista. Joukkueella on siis kokemuspankissaan muisto siitä, että vieraissakin pystytään pärjäämään.

Ottelun lähtökohdat ovat hyvin hankalat arvioida ja äärimmäisen ympäripyöreät. Avausmaalin merkitys on valtava ja sattuma voi puuttua peliin. Yksi tai kaksi epäonnista jäähyä ja peli voi olla pelattu. Kun lähtökohdat ovat täysin kimurantit, kelpaa Coloradon korkeammat moneyline-kertoimet paljon paremmin peleihin, mitä San Josen menestykset.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Colorado Avalanche @2.16

Unibet - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.16

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan