NHL: San Jose Sharks - St. Louis Blues | Kuin pudotuspeliottelu

Julkaistu: 09.03.2019 00:05


NHL: San Jose Sharks - St. Louis Blues | Kuin pudotuspeliottelu
NHL | San Jose Sharks - St. Louis Blues | 23.00 | Kamppailussa on pudotuspeliottelun tuntua, kun vastakkain ovat kaksi keväällä menestystä tavoittelevaa joukkuetta.
Nordicbet Nordicbet
Sharks on parantanut otteitaan mitä pidemmälle kausi on mennyt. Nyt se on enää pisteen päässä konferenssin kärjessä olevasta Flamesista ja on yksi suosikeista etenemään lännestä Stanley Cup -finaaleihin.

Joukkueen vahvuus on hyökkäyspelissä, sillä tehtyjä maaleja on toiseksi eniten koko liigassa. Suurin kysymysmerkki ennen kevään tosipelejä on puolestaan oman pään peli. Puolustus ei ole antanut riittävästi tukea maalivahdeille, eikä ykkösvahti Martin Jones ole pystynyt yhtä hyviin tilastoihin kuin aiempina vuosina.

Vierasjoukkue on nostanut tasoaan kauden edetessä vielä Sharksiakin enemmän. Blues kävi pahimmillaan konferenssin viimeisenä, mutta on nyt vahvasti menossa pleijareihin.

St. Louisin vahvuus on hyvässä puolustus- ja maalivahtipelissä. Nuottipaidat puolustavat hyvin omaa aluettaan pitäen vastustajan poissa vaarallisimmilta maalipaikoilta, ja vakuuttavasti pelanneet maalivahdit täydentävät oman pään muurin.

Kuntopuntaria katsottaessa nähdään, kuinka kovat joukkueet ottelussa kohtaavat: viimeisessä 15 ottelussa Blues ja Sharks ovat olleet läntisen konferenssin kaksi parasta joukkuetta. Molemmat ovat keränneet näissä otteluissa 23 pistettä.

Vaikka San Jose onkin tehnyt paljon maaleja, tässä ottelussa se ei käy helposti. Blues puolustaa tiiviisti ja kotijoukkueenkin täytyy puolustaa tarkasti napatakseen pisteitä. Vierailta löytyy myös hyökkäysvoimaa, eikä sitä sovi päästää liian helposti maalipaikoille.

Ottelu on ennakkoon kuin pudotuspeliottelu: kaksi kovatasoista joukkuetta vastakkain ja molemmat tarvitsevat voiton. Panokset eivät tietenkään ole yhtä kovat kuin pudotuspeleissä, mutta molemmat käyvät tiukkaa kamppailua sijoituksista ja tarvitsevat pisteitä. Lisäjännitettä otteluun tuo se, että joukkueet voivat kohdata myös kevään tosipeleissä.

Ottelun panokset ja ennakkoasetelmat huomioiden molemmat lähtevät varmasti pelaamaan tarkkaa peliä, kuten ”playoff-otteluun” kuuluu. Siksi valitsemme pelikohteeksi alle 5,5 maalia.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Alle 5,5 maalia @2.20

Nordicbet - Lue arvostelu

2.20

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.20

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.18

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.15

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

2.15

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan