NHL: San Jose Sharks - Vegas Golden Knights | Vegas suosikkina sarjaan.

Julkaistu: 09.04.2019 09:58


NHL: San Jose Sharks - Vegas Golden Knights | Vegas suosikkina sarjaan.
NHL | San Jose Sharks - Vegas Golden Knights | 05:30
NordicBet NordicBet
Yksi NHL:n pudotuspelien avauskierroksen mielenkiintoisimmasta ottelupareista on San Jose Sharks - Vegas Golden Knights. Viime kaudella joukkueet kohtasivat konferenssifinaaleissa ja tuolloin tulokasseura Golden Knights oli parempi voitoin 4-2. Samansuuntainen tulos on todennäköisin vaihtoehto myös tänä keväänä.

Molemmat seuroista tekivät isoja siirtoja viime kauden jälkeen. Sharks jysäytti ennen kautta pommin hankkimalla superpakki Erik Karlssonin Ottawasta. Myös Golden Knights kävi Ottawan laarilla, kun Mark Stone vaihtoi Kanadan talven Las Vegasin värivaloihin siirtorajalla. Kumpikin joukkueista lähtee tavoittelemaan pitkää ja menestyksekästä kevättä, mikä tekee avauskierroksen sarjasta entistäkin mielenkiintoisemman.

Sharksin osalta pudotuspeleihin lähdettäessä on isoja kysymysmerkkejä. Viimeinen kuukausi runkosarja oli hailaumalle erittäin hankala. Joukkue hävisi paljon pelejä, Martin Jones maalilla imi kuin seula ja Karlsson oli liki koko kuukauden sivussa. Näistä lähtökohdista on kovin vaikea nähdä, miten Sharks voisi olla suosikki muutenkin todella vaikeaan sarjaan Vegasia vastaan.

Golden Knightsin ainoa pieni huolenaihe on tähtivahti Marc-Andre Fleuryn vire. Konkarivahti palaa loukkaantumisen jälkeen maalille ja pientä ruostetta voi olla koneistossa. Joka tapauksessa kaiken nähnyt veteraani on etukäteen selkeästi edellä Jonesia, mitä maalivahtien keskinäiseen taistoon tulee. Vegasilla on etunaan myös runkosarjan koko NHL:n paras ketju tasakentällisin. Jonathan Marchessault, William Karlsson ja Reilly Smith pitivät melkoista klinikkaa lähes koko kauden ja myös Sharksin nimekkäällä puolustuskalustolla pitänee kiirettä.

Vegas on tärkeimmillä osa-alueilla tasoissa tai hieman edellä ja mielestämme sen kuuluu olla myös hienoinen suosikki koko sarjan osalta. Vedonlyöntimarkkinat ovat laskeneet nimekkäämmän Sharksin hieman edelle, joten sarjavedoissa on syytä mennä vastavirtaan.

Pelivalintamme:

Ottelusarjan voittaja: Vegas Golden Knights @2.00

NordicBet - Lue arvostelu

2.00

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan