EM-karsinnat: San Marino - Belgia

Julkaistu: 05.09.2019 15:45


EM-karsinnat: San Marino - Belgia
EM-karsinnat | San Marino - Belgia | 21:45
Yksi Euroopan parhaista kohtaa yhden huonoimmista, kun Belgia tekee reissun San Marinon kotistadionille. Belgia johtaa I-lohkoa puhtaalla pelillä, neljä voittoa neljästä ottelusta ja maaliero 11-1. San Marino on tietenkin lohkojumbo, neljä ottelua, neljä tappiota ja maaliero 0-20. Kyse on nyt siitä, että kuinka monta maalia Belgia tekee?

Belgia on syyskuun maaotteluissa pahasti loukkaantumisongelmien keskellä. San Marinoa vastaan tällä ei pitäisi olla mitään väliä, mutta seuraava ottelu Skotlantia vastaan Hampden Parkilla voi olla sitten hankalampi juttu.

Belgian päävalmentaja Roberto Martinez joutuu nyt tulemaan toimeen ilman Hazardin veljeksiä Edeniä ja Thorgania. Eden Hazard ei ole vielä pelannut Real Madridin paidassa virallista ottelua lihasvamman vuoksi. Eden Hazard näytti kesän valokuvissa kovasti ylipainoiselta. Olisiko käynyt niin että lihakset eivät olleen alkuunkaan treenikunnossa, ja siitä vamma?
Thorgan Hazard sai Dortmundin paidassa kylkivamman. Kumpikin veljeksistä kävi ilmoittautumassa maajoukkueen leirillä ja lähti samantein kotiin.
Belgian joukkueesta ovat sivussa vielä ainakin Casteels, Kompany, Boyata ja Witsel.

San Marino on 31 ottelun tappioputkessa. Se on komea lista. Marraskuussa 2014 San Marino pelasi kotonaan maalittoman tasapelin Viron kanssa, ja se on viimeiset pisteet joukkueelle. Tämän vuoden kovin tappio sillä on kesäkuinen peli Venäjällä, jonka kotijoukkue vei 9-0. Kotonaan San Marino ei aina ota neniin murskaluvuilla. Skotlannille se hävisi maaliskuussa 0-2, samoin luvuin Kansojen liigassa Valko-Venäjälle ja 0-1 Kansojen liigassa Moldovalle.

Alle 6.5 maalia saa kertoimeksi yli 1.80 lukemia, Unibetilla kerroin on 1.81. Vaikka San Marino onkin surkea, niin sen kotikentällä ei ole tehty seitsemää maalia viimeisissä 15 ottelussa kuin kahdesti, silloin asialla olivat Norja ja Saksa. Englanti teki vuonna 2015 San Marinossa kuusi maalia, ja saman määrän teki Tsekki vuonna 2017.


Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

alle 6.5 maalia @1.81

Unibet - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.81

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.80

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.80

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.78

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan