MM-karsinnat: San Marino - Englanti

MM-karsinnat | San Marino - Englanti | 21:45 | 15.11.2021
Kohde sulkeutuu: 15.11.2021 21:45
Englanti varmistaa lohkovoiton yhdellä pisteellä. Se pelannee parasta futistaan niin kauan kunnes johtaa parilla maalilla.San Marino on hävinnyt kaikki yhdeksän karsintamatsia maalierolla 1-36. Viimeksi Unkarissa se hävisi 0-4. Ainoan maalinsa San Marino teki Puolaa vastaan kotikentällä, kun lopputulos oli 1-7. Wembleyllä maaliskuussa San Marino hävisi 0-5. Joukkueen tasosta kertoo myös se, että San Marino hävisi lokakuussa Andorrallekin 0-3, eli San Marino on yksi kaikista heikoimmista. Muutama sen pelaajista pelaa Italian alasarjojen pikkuseuroissa.
San Marinossa on vain noin 34 000 asukasta, joten eipä se oikein muutakaan voi olla. Hieman sama, jos Ylöjärvi julistautuisi itsenäiseksi ja lähtisi pelaamaan maaotteluita.

Pakkopullaahan tämä matsi on Englannille, sillä on jo kisapaikka käytännössä varma. San Marinoa vastaan pitäisi saada yksi piste, niin lohkovoitto on Englannin. Jos manageri Southgate laittaa ykkösmiehiä kentälle, niin vaihtoruletti kyllä lähtee käyntiin, kun Englanti on pari maalia edellä.

Englanti voitti Albanian viime kierroksella kotikentällään 5-0. Heikko kautta pelannut Harry Kane teki kolme maalia. Toinen heikkoa kautta pelannut, toppari Harry Maguire johti puolustusta nollapeliin ja teki vielä itse ottelun ensimmäisen maalin.

Emile Rowe Smith tuli Albania-ottelussa vaihdosta mukaan, ja nyt hän voisi olla avauksessa. Aaron Ramsdale voisi pelata maalilla, ja vielä Trent Alexander-Arnold sekä Bukayo Saka voisivat tulla avaukseen. Melko sama keitä Southgate tuo peliin, joka tapauksessa Englanti on ylivoimainen.

Maalintekijä Nanni kärjessä


San Marino voisi saada kapteeninsa Simoncinin mukaan pelikiellosta, mutta häntä ei nyt jostain syystä ole nimetty joukkueeseen. Nicola Nanni on mies, joka teki San Marinon maalin Puolaa vastaan, ja hän lienee taas avauksessa. San Marinon veskari Benedettini pelasi hyvin Wembleyllä, vaikka viisi meni omiin. Nyt olisi hyvä tilaisuus uusille uroteoille.

Ottelussa on aikalailla kyse siitä, että montako maalia Englanti nyt haluaa tehdä. Vetomarkkina ei anna sen voitolle edes minkäänlaista kerrointa. San Marinon voitosta saisi Coolbetiltä kertoimeksi 100.00, ja se taitaa olla selvä alikerroin.


Parhaat betsit voisivat löytyä siitä, että ketkä englantilaiset tekevät ottelussa maalin. Jude Bellingham saanee peliaikaa. Hän on ehdottomasti Kolmen Leijonan tulevaisuuden avainpelaajia. Albaniaa vastaan hän pelasi jo puolisen tuntia. Nyt voisi olla paikka avauksessa. Bundesliigassa Bellingham on tällä kaudella tehnyt jo kaksi maalia, ja hänen xG-lukemansa on Bundesliigassa lähempänä 0.30/ottelu. San Marinoa vastaan maalipaikkoja tulee varmasti.
Bellinghamin maalista saa yli 2.60 -kertoimen, ja sen voi hyvillä mielin ottaa. Panoksen voisi pitää pienempänä tässä matsissa, ottelussa on kuitenkin liikaa epävarmuustekijöitä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Bellingham tekee maalin @2.65

Unibet - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.65

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.65

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.3

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.3

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders