WRC: Sardinian MM-ralli H2H: Gus Greensmith - Pierre-Louis Loubet

Julkaistu: 03.06.2021 19:30

WRC: Sardinian MM-ralli H2H: Gus Greensmith - Pierre-Louis Loubet
WRC | Sardinian MM-ralli H2H: Gus Greensmith - Pierre-Louis Loubet | 09:02 | 04.06.2021

WRC:n 12 osakilpailun mittainen kausi jatkuu kahden viikon tauon jäleen Sardinian MM-rallilla, joka on kauden viides osakilpailu. Portugalin MM-rallin tavoin Sardinia on haastava sorakilpailu, jossa lähtöpaikat näyttelevät isoa roolia.

Sardinian MM-ralli on 20 erikoiskokeen mittainen, niin kuin kaksi edellistäkin rallia. Kokonaisuudessaan ralli kattaa 303 ek-kilometriä, jotka jakautuvat tuttuun tapaan kolmelle ajopäivälle. Perjantain ajopäivä on yhteensä 127 kilometrin mittainen, joten aurattavaa riittää suhteellisen paljon.

Toyota Gazoo Racingin kuljettajat Sebastien Ogier sekä Portugalissa voittoon kaasutellut Elfyn Evans johtavat rallin MM-sarjaa. Hyundain ykköstykit Thierry Neuville sekä Ott Tänak lähtevät raivoisasti kuromaan piste-eroa umpeen, kaksi kertaa rallin voittaneen Dani Sordon säestäessä vierellä kolmannella autolla.

Suomalaisista kuljettajista Rovanperän lisäksi WRC-auton puikkoihin hyppää muutaman rallin tauon jälkeen M-Sport Fordin Teemu Suninen, jolle hyvä tulos tästä rallista olisi erittäin tärkeä.Gus Greensmith ja Pierre-Louis Loubet kaksintaistelussa


Mielenkiintoinen taistelupari löytyy M-Sportin Gus Greensmithin sekä Hyundain Pierre-Louis Loubetin väliltä. Greensmith on WRC-auton ratissa jo tuttu kasvo usean vuoden takaa, mutta ranskalainen 24-vuotias Loubet monelle vielä vieraampi nimi.

Loubetin uran paras sijoitus WRC-auton ratista on viime vuoden Sardinian MM-rallista, jolloin hän kaasutteli yleiskilpailussa seitsemänneksi. Tuolloin Greensmithin kisa meni penkin alle auton teknisten murheiden takia.

Loubetin kuluva kausi on ollut takerteleva. Hän on saanut mahdollisuuden ajaa WRC-autoa jokaisessa neljässä rallissa, mutta kaikki ovat olleet enemmän tai vähemmän murheiden sävyttämiä. Hänen paras sijoitus tältä kaudelta tuli kauden avaavasta Monte Carlon MM-rallista, jossa hän oli kuudestoista. Edellinen Portugalin ralli päättyi Loubetin osalta ulosajoon. Vauhtia on ehkä hieman liikaa taitoihin nähden, mikä on vielä monen nuorehkon kuljettajan ongelma. Hän kilpailee Greensmithin sekä Takamoto Katsutan tasoisten kuljettajien kanssa, mutta nämä kaksi kuljettajaa ovat onnistuneet tällä kaudella ajamaan jokaisessa rallissa kympin joukkoon.

Gus Greensmith on tunnettu virheherkkänä kuljettajana, jolle ulosajoja tapahtui vähät väliä. Hän on kuitenkin saanut paljon tasaisuutta tekemiseensä, ja kausi onkin onnistunut siinä määrin että hän on jokaisessa rallissa tuonut pelit ehjänä maaliin. Tämä on tärkeää M-Sportille, vaikka he eivät MM-taistossa Hyundain ja Toyotan kanssa taistelekaan. Portugalin MM-rallissa Greensmith ajoi erittäin ehjän kilpailun sijoittuen lopulta hienosti viidenneksi.

Loubetia vastaan Greensmith ajoi paljon parempia erikoiskoeaikoja, ja saman menon voi olettaa jatkuvan tulevassa rallissa, jonka olosuhteiden ei pitäisi ihan älyttömän dramaattisesti Portugalista erota.

Testi-erikoiskokeella Greensmith näytti Loubetille kaapin paikan ollen sekunnin tai useamman nopeampi jokaisella vedolla. Greensmithin paras aika oli 1:52,8 kun puolestaan Loubet sai kellon pysähtymään aikaan 1:55,0.

Gus Greensmithillä riittää tässä rallissa enemmän kyytiä. Vaikka hän on virheherkkä kuljettaja, samaa voi sanoa Loubetistakin. Rankkaamme Greensmithin tässä kohteessa ennakkosuosikiksi, mutta bookkerit ovat asettaneet kohteen tasabookiksi ja Unibet jopa Loubetin ennakkosuosikiksi. Tämä kelpaa meille, joten lähdetään tässä sijoittamaan pelimerkkejä britin paremman loppusijoituksen suuntaan.


Testierikoiskokeen huippuhetket.
Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

H2H: Gus Greensmith vs. Pierre-Louis Loubet: Gus Greensmith @1.95

888sport - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.95

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.95

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin bonus, talleta 25 € ja saat 75€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus ja nappaa 20€ ilmaisveto jalkapallon EM-kisoihin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Miro