Salibandyn Suomen Cup: SCH - EräViikingit

Salibandyn Suomen Cup | SCH - EräViikingit | 18:30 | 9.11.2021
Kohde sulkeutuu: 09.11.2021 18:30
Salibandyn Suomen cup jatkuu neljännesvälierillä. Jatkossa on tällä hetkellä 5 liigajoukkuetta ja yksi Divarijoukkue. Neljännesvälierissä pelataan vielä kaksi ottelua joista toisessa kohtaavat 2-divisioonan Etelä-Suomen lohkoa pelaava Hyvinkään SCH sekä F-liigasta EräViikingit.Arpaonni suosi EräViikinkejä


EräViikingit selvittivät tiensä jatkoon aiemmalla kierroksella Nurmon Jymyä vastaan voittamalla Jymyn F-liigan ottelussa vieraissa maalein 2-8. Ottelussa oli tuplapanoksena jatkopaikka Suomen cupissa.

Suomen cupin neljännesvälieräparit arvottiin, ja onnetar oli EräViikinkien puolella sillä heille arvottiin vastaan Salibandy Club Hyvinkää, joka tahkoaa pelejä Suomen neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla 2-divisioonassa. SCH puolestaan ansaitsi paikkansa jatkossa yllättämällä Divarijoukkue Hawksin maalein 6-5.

Kaikilla ei ollut yhtä hyvä tuuri, sillä F-liigan joukkueista Classic ja Indians joutuivat pelaamaan keskenään tiukan ottelun, josta Classic eteni lopulta jatkoon maalein 5-4.

Hyvä onni suosi kuitenkin TPS:ää, joka sai vastaansa niin ikään 2-divisioonan Länsirannikon lohkosta TPS 3 -joukkueen. Tulikuuma Turun paikallisderby ei jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan liigajoukkue eteni jatkoon maalein 17-6. TPS:n kerroin tuohon otteluun oli 1,02 ja samaa luokkaa sen pitäisi olla myös EräViikingeillä tänään.

Salibandynäytös Martinhallissa


Hieman flegmaattisesti on todettava että tämän illan ottelu ei tule olemaan hyvinkääläisille mitään muuta kuin hieno salibandykokemus, jossa liigajoukkue tulee paikkakunnalle pelaamaan. Tasoero laadukkaan F-liigajoukkueen ja 2-divisioonan joukkueen välillä on valtava.

EräViikingeille tämä on suorastaan kuin vapaataival seuravaalle kierrokselle, ja tasoeron ollessa näin suuri löytyy myös 1,10 voittokertoimesta pelattavaa. Kohde sopii hyvin vaikka vedettäväksi singlenä suurella panoksella tai kerrointa nostattamaan toiseen kuponkiin.

Hyvinkään SCH:n harmiksi EräViikingit eivät tule antamaan kokoonpanollaan ottelussa armoa.

Katsasta päivitetty listauksemme uusimmista vedonlyöntibonuksista! Tarjolla tuhansia euroja ilmaista pelirahaa kaikille vedonlyöjille. Nykyään tarjolla myös paljon vedonlyöntibonuksia ilman kierrätystä. Lue lisää ja katso uusimmat vedonlyöntibonukset täältä >>

Pelivalintamme:

1X2: EräViikingit @1.1

Osuma
NordicBet - Lue arvostelu

1.1

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.1

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.1

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan