2. Bundesliiga: Schalke - Hamburger SV

Julkaistu: 22.07.2021 12:57

2. Bundesliiga: Schalke - Hamburger SV
2. Bundesliiga | Schalke - Hamburger SV | 21:30 | 23.7.2021
2. Bundesliiga alkaa kahden saksalaisen suurseuran matsilla. HSV on ollut maalirikas ryhmä, ja Schalke on vahvistanut omaa hyökkäystään.Bundesliigan kakkostaso aloittaa sarjakauden jo perjantaina. Avausmatsi on sellainen, että jokunen vuosi sitten se olisi voinut olla yksi Bundesliigan kärkimatseja. Suurseurat Schalke ja HSV ovat lipsahtaneet alasarjaan. Viime kaudella Schalke oli umpisurkea. Hamburger SV on pelannut kakkosliigaa jo kahden kauden ajan.

Schalke haluaa epätoivoisesti nousta takaisin pääsarjaan. HSV on esimerkki siitä, että ei se ole aivan niin yksinkertaista.
Schalke on luonnollisesti surkean viime kauden jälkeen pistänyt koko porukan valmennusta myöden uusiksi. David Wagner sai tietenkin lähteä päävalmentajan paikalta kesken viime kauden. Uusi mies hommassa on kreikkalais-saksalainen Dimitrios Grammozis, hän aloitti jo viime maaliskuussa. Jää nähtäväksi, mitä Grammozis saa aikaiseksi, kun on koko treenikausi ollut aikaa viritellä joukkuetta.

Schalke on tuonut ryhmään melkein kokonaan uuden rungon. Uudet pelaajat tuntevat kakkosliigan, ja ovat olleet tässä sarjassa avainpelaajia. Kovin uusi hankinta taitaa olla juuri HSV:stä tullut kärki Simon Terodde. Hän on ollut aikamoinen painajainen puolustuksille. 253 2. Bundesliigan ottelussa Terodde on tehnyt komeat 142 maalia. Viime kaudella hän osui liigapeleissä 24 kertaa. Hän on erinomaisen tärkeä pelaaja Schalkelle ja samalla HSV:lle iso aukko paikattavaksi.
Muita Schalken hyökkäyksen uusia avainpelaajia ovat Union Berlinistä tullut Marius Bulter sekä Kölnistä tullut Dominick Drexler. Mainzista tullut hyökkäyspään Danny Latza on Schalken uusi kapteeni.

Betsi runsasmaalisemman matsin puolesta


Schalken hyökkäys on vahvistunut huimasti, mutta ei se treenikaudella vielä kovin hyvin vakuuttanut. Epätasaisuus vaivasi. Ensin Schalke verrytteli kahta pikkuseuraa vastaan ja teki kahdessa matsissa 22 maalia. Näitä seurasivat nollapelit Pietarin Zenitiä sekä Shakhtar Donetskia vastaan. Viimeksi Schalke voitti hollantilaisen Vitessen 3-2. Terodde teki kaksi kassia ja Idrizi viimeisen.HSV:tä vastaan voisi tulla runsasmaalinen avaus. Viime kaudella HSV teki 2. Bundesliigassa eniten maaleja, ja kärkikuusikosta se päästi toiseksi eniten.
Viime kaudella HSV:n otteluista 65 prosenttia meni yli 2.5 maalia, ja sama trendi voisi jatkua, vaikka Terodde vaihtoi seuraa. Uusi päävalmentaja Tim Walter oli aikaisemmin Bayern II -joukkueen ja Holstein Kielin treenarina, ja raporttien mukaan siellä pelattiin suurimaalisia matseja.


Nyt treenikaudella HSV on vielä hyökännyt vaisusti, mutta tosipelit ovat eri juttu. Odotetaan seuran jatkavan siitä, mihin se viime kaudella jäi.
Yli 2.5 maalia saa vetomarkkinoilla noin 1.80 -kertoimia, ja sillä voi varovasti aloittaa.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.81

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.8

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.76

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.76

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.75

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonis aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders