Harjoitusottelu: Schalke - Wattenscheid

Julkaistu: 14.07.2019 13:00


Harjoitusottelu: Schalke - Wattenscheid
Harjoitusottelu | Schalke - Wattenscheid | 18:00
Bundesliiga joukkue Schalke pelaa kesän kolmannen harjoitusottelunsa tänään klo 18:00 alasarjajoukkue Wattenscheidia vastaan. Schalke sijoittui viime kaudella Bundesliigassa alempaan keskikastiin, mihin seura ei varmasti ollut tyytyväinen. Schalkella on potentiaalia ja menestymismahdollisuudet tälle kaudelle hieman paremmat.

Schalke on harjoitellut hyvin ja kovaa ja he tyrmäsivät täysin viime harjoitusottelussa alasarjajoukkue Bottropin jopa 1-20. Joukkueesta useammat pelaajat luonnollisesti teki useita maaleja ja mm. Guido Burgstaller niputti kuusi maalia. Bugstaller kommentoi ottelua, että he halusivat pelata nopeasti ja tehdä paljon maaleja välittämättä kuinka paljon he voittavat. Schalke oli ahne tekemään maaleja ja kun tämän tason joukkue laittaa kaasun pohjaan alasarjatason joukkuetta vastaan, on tulokset aina näitä lukemia.

Seuraavaksi vastaan asettuu Regionaliiga Westiä pelaava Wattenscheid. Viime kaudella joukkue sijoittui 11. omassa sarjassaan, joka on Saksan sarjaportaissa neljänneksi korkein taso. Wattenscheid pelasi juuri myös harjoitusottelun paljon heikompaa Gunnigfeldiä vastaan, jonka he voitti 0-13, mutta he hävisivät yhtä sarjatasoa alempana pelaavaa Schonnebeckille 2-3.

Schalke saa maaleistaan tänään kelpo kertoimia. Pelivoimaero on massiviinen ja viime ottelukin antoi osviittaa joukkueen mentaliteetista harjoitusotteluista. Hyökkääjät haluavat tehdä maaleja ja valmennus on painottanut nopeita suunnanmuutoksia, pallonriistoja ja dynaamista hyökkäämistä. Nämä ovat sellaisia pelillisiä asioita, mitä joukkue ei varmasti lopeta seuraavaan otteluun ja voimme olettaa, että maaleja joukkue haluaa tehdä myös tänäänkin. Aivan joka paikasta tuskin ja hammasta purren Schalke ei varmasti pelaa, mutta useita maaleja tulemme silti näkemään. Pelaamme Schalken maalien overia.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Schalke yli 4,5 maalia @2.06

LeoVegas - Lue arvostelu

2.06

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.06

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan