Miesten Korisliiga: Seagulls - Kauhajoki

Julkaistu: 13.10.2020 08:00


Miesten Korisliiga: Seagulls - Kauhajoki
Miesten Korisliiga | Seagulls - Kauhajoki | 18:30
Comeon! Comeon!

Yli seitsemän kuukauden odotus miesten Korisliigassa päättyy tiistai-iltana. Koronavirus pisti pelit maaliskuussa poikki kesken runkosarjan. Uuden kauden ensimmäisessä ottelussa kohtaavat heti liigan mitalikolmikkoon povatut joukkueet, Helsinki Seagulls ja Kauhajoki.

Seagulls oli keväällä tasapisteissä sarjakärki Salon Vilppaan kanssa. Kauhajoki seurasi ottelun enemmän pelanneena kolmantena kahden voiton päässä.

Katsaus viime kauteen on sikäli perusteltua, että molempien joukkueiden kotimainen pelaajisto on ennallaan. Neljä tärkeintä suomalaiseksi laskettavaa miestä ovat edelleen samat sekä pääkaupungissa että Pohjanmaalla. Myös päävalmentajat, Seagullsin Jussi Laakso ja hänen aiempi apuvalmentajansa, Kauhajoen Janne Koskimies jatkavat tehtävissään.

Lakeuksilla mennään tutulla kaavalla?


Keväiden 2018 ja 2019 mestari Kauhajoki on jo kolmen kauden mittaisella otannalla rakentanut menestysreseptinsä samalla tavalla. Se on panostanut ulkomaalaispelaajiin ja löytänyt runkosarjan puolivälin kieppeillä menestyksen taanneita miehiä. Sarjataulukossa asia on näkynyt niin, että joukkue on jäänyt alkukierroksilla kärjen taakse ja aloittanut kipuamisen ylöspäin päivien pidentyessä.

Sama saattaa hyvinkin olla edessä nytkin. Lakeuksien yhdysvaltalaiskvartetti koostuu nuorehkoista, Euroopan kentillä kokemattomista nimistä. Vanhan mantereen peleistä on rutiinia lähinnä vain Brandon Spearmanilla.

Harjoitusottelut ovat näyttäneet suuntaa siitä, mitä saattaa olla luvassa lokakuun liigaotteluissa. Spearman on ollut ainoa vierastyöläinen, jonka voi todeta kiistatta onnistuneen treenipeleissä. Timothy Holyfieldin, Collin Malcolmin ja Daniel Utomin panos tosipeleissä on vielä melkoinen arvoitus.
Seagulls edustaa nuoruuteen sekä pelaajistossa että valmennuksessa profiloituvassa Korisliigassa tietyllä tapaa virkistävää osastoa. Kotimaisen rungon muodostavista Timo Heinonen ja Tuukka Kotti käyvät jo huomattavan lähellä neljääkymmentä, mutta jalka nousee edelleen kiitettävästi. Suomen maajoukkueen kapteenilla Shawn Huffillakin on mittarissa jo 36 vuotta, eikä Antti Kanervokaan (syntynyt 1989) ole suoranaisesti noviisi tällä tasolla.Kokemus ei rajoitu pelkästään suomalaisiin. Helsinkiläisjoukkue hankki parisen viikkoa sitten takamies Porter Troupen, 37, jolle Suomessa pelaaminen ei liene minkäänlainen kulttuurishokki. Myös muut ulkomaalaiset ovat ehtineet osoittaa tasoaan Euroopassa.

Seagullsin "pappakonsepti" toimi viime kaudella erityisesti kotisalissa, Töölön Kisahallissa. Joukkue voitti Suomen cup mukaan laskettuna kaikki 20 pelaamaansa virallista kotiottelua. Vastustajat jäivät monin paikoin erittäin pieniin pistelukemiin.

Heinosen ja Huffin pelaaminen oli maanantai-iltana vielä epävarmaa, mutta pelikunto vahvistettiin tiistaina aamupäivällä.

Peli-idea


Ei ole syitä, miksei Seagullsin dominointi kotikentällä jatkuisi edelleen. Uusi amerikkalaiskvartetti menee vahvuuksiltaan yksi yhteen viime kauden hankintojen kanssa.

Uhka Kauhajoen verraten nihkeään kauden alkuun on jälleen todellinen. Avausottelu on vaikein mahdollinen, vaikka joukkue pääseekin peliin näillä näkymin täydellä kokoonpanolla.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Seagullsin voitto -7 pisteen tasoituksella @1.89

Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.87

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä