Miesten Korisliiga: Seagulls - Kouvot

Miesten Korisliiga | Seagulls - Kouvot | 20.11.2021 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 20.11.2021 17:00
Marraskuu on ohittanut puolivälinsä, ja siihen nähden asetelmat Helsinki Seagullsin ja Kouvolan Kouvojen otteluun ovat varsin yllätykselliset. Harva olisi vielä syyskuun alussa ennustanut, että tämän ottelun voittaja lähtee maaottelutauolle toisella sijalla.

Seagullsin yhdeksän voittoa ja kaksi tappiota on ollut koko lailla odotettu saldo. Kouvoille vastaavaa ei kuitenkaan olisi povannut edes hyvin menneiden harjoitusottelujen jälkeen.Joukkueet kohtasivat ensimmäistä kertaa kauden Korisliigan avauskierroksella. Tuolloin Kouvot oli Kouvolassa lopulta parempi pistein 83-78. Tuosta ottelusta voi vetää yllättävänkin paljon johtopäätöksiä sikäli, että muutokset pelaajistoissa ovat olleet lokakuun alun jälkeen lopulta melko pienet.

Seagullsin riveistä ei enää löydy Devin Thomasta, joka teki Kouvolassa vain noin 13 peliminuutissaan kolme pistettä. Sentteri Brandon Sherrod oli sen sijaan mukana ja pääsi rellestämään toisella puoliajalla yhteensä 19 pisteen edestä.

Kouvojen kokoonpano on lauantaina yhtä pelaajaa vaille sama kuin avausottelussa Seagullsia vastaan. Toinen sentteri Ilmari Toikkanen on sivussa.

Nyt palataan taas normaaliin koripalloiluun


Voitokkaassa keskiviikon vierasottelussa Pyrintöä vastaan päävalmentaja Jyri Lehtonen teki mielenkiintoisen ratkaisun. Se toinen sentteri Hannes Pöllä pelasi alussa hieman yli kolme minuuttia, jonka aikana Pyrintö ehti yli kymmenen pisteen johtoon.Sen jälkeen mentiin jatkuvalla viiden "pienen" pelaajan kokoonpanolla, jossa ratkaisurooliin nousi osaltaan Makuach Maluach. Alkukauden pienellä vastuulla etenkin ulkomaalaispelaajan statuksen kannalta miettien vetänyt Maluach vietti kentällä reilusti yli puoli tuntia, kun keskimääräinen peliaika on ollut vartin verran.

Seagullsia tai käytännössä mitään muuta kuin Pyrintöä vastaan moinen taktinen kuvio ei toimi. Kisahallissa palataan Kouvojenkin osalta taas tavanomaisempaan koripalloiluun.

Seagulls on heittänyt käytännössä täsmälleen saman määrän kakkosia kuin kolmosia. Onnistumisprosentti on ollut laatuluokkaa, yli 40. Toikkasen ollessa sivussa voisi tosin kuvitella helsinkiläisten hyökkäävän hieman enemmän myös korin alle. Olkoonkin että Sherrod ei ole missään nimessä vakuuttanut sen jälkeen, kun hän palasi peleihin loukkaantumisen jälkeen.Seagullsin joukkue on ollut hyökkäyspäässä hyvin tasainen. Jonkinmoinen yllätys on ehdottomasti se, että paras pistemies on Lassi Nikkarinen. Keskiviikon kotipeli Kobria vastaan toi melkoisen yllätystappion. Sellaisen, joita tuppaa jokaiselle joukkueelle kauden aikana tulemaan, kuten tuli esimerkiksi Seagullsille itselleen viime kaudella kuuden kotimaiseksi lasketun pelaajan voimin joukkueen päihittäneelle Karhubasketille.

Kantaako yksi vastaan yksi -pelaaminen Kisahallissa?


Kouvojen hyökkäys perustuu puolestaan mielenkiintoisella tavalla yksi vastaan yksi -pelaamiseen. Melkoinen harvinaisuus on se, että sama joukkue on tehnyt liigassa toiseksi eniten pisteitä ja samaan aikaan jakanut vähiten koriin johtaneita syöttöjä.

Amir Hinton ei palloa liiemmin muille jakele mutta on ainakin vielä tässä vaiheessa kautta soolosuorituksissaan riittävän tehokas. Deshon Taylor on puolestaan paljon esillä sekä pallollisena että verbaalisesti.

Kärkiottelun asetelmat ovat siis mieluisat sikäli, että ainoa poissaolija on Toikkanen.


Trendinomaista on ollut se, että Seagulls puolustaa hyvin. Sillä on tarvittavat pelaajat myös esimerkiksi Hintonin paimentamiseen. Vastaavasti Kouvoja vastaan on heitetty kolmoset melko matalilla prosenteilla, ja ennen kaikkea Nikkarisen osumatarkkuus on ollut melkoisesti parempaa kuin aiempina kausina. Aineksia melko vähäkoriseen otteluun löytyy.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Ottelussa yhteensä alle 171,5 pistettä @1.98

Huti
BetVictor - Lue arvostelu

1.98

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.94

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.94

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.93

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä