MLB: Seattle Mariners - Houston Astros

Julkaistu: 30.07.2018 15:29


MLB: Seattle Mariners - Houston Astros
MLB | Seattle Mariners - Houston Astros | 05:10
Royal Panda Royal Panda
Rangers antoi Astrosille shokkihoitoa ja vei hallitsevaa mestaria kuin kuoriämpäriä ja vieläpä tämän kotikentällä. Vieraskiertueelta odotetaan tähtipaitojen pesua. Ottelusarja Marinersia vastaan on äärimmäisen tärkeä, sillä joukkueet ovat divisioonansa ykkönen ja kakkonen. Mariners tarvitsisi ottelusarjasta käytännössä sweeppauksen säilyttääkseen haaveet suorasta pudotuspelipaikasta elossa. Mariners on Safeco Fieldillä 34W-19L, kun Astros on tien päällä 35W-16L.

Marinersin kompastuskivi lienee tänään James Paxton, joka kylläkin on syöttänyt Astrosia vastaan kuluvalla kaudella mainiosti. Selkäongelmista toipuvan syöttäjän odotetaan kuitenkin syöttävän tänään vain pari inningiä. Paxtonin selkäongelmat alkoivat vierasottelussa Angelsia vastaan, missä hän kesti vain 0.2 vuoroparia ja antoi kolme hittiä, ja kolme ansaittua juoksua.

Astros lähettää kummulle Gerrit Colen, joka on 11 startissa tien päällä 6W-1L, ERA 2.56 ja WHIP 1.02. Kolmessa edellisessä startissaan hän syötti yhteensä 18 vuoroparia ja antoi 11 hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. Cole syötti Safeco Fieldillä viimeksi huhtikuussa. Tuolloin hän meni seitsemän vuoroparia ja antoi viisi hittiä, sekä yhden juoksun, Astrosin voittaessa ottelun juoksuin 7-1. Astrosin offense tarjoilee Colelle juoksutukea peräti 6.14 juoksun keskiarvolla.

Mikäli Paxton ei ole täydessä pelikunnossa on Astrosille tarjottu kerroin johtoasemalle viiden vuoroparin jälkeen selkeä ylikerroin.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: Houston Astros @2.10

Mr Green - Lue arvostelu

2.10

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.10

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan