NFL: Seattle Seahawks - Minnesota Vikings

Julkaistu: 02.12.2019 11:17


NFL: Seattle Seahawks  - Minnesota Vikings
NFL | Seattle Seahawks - Minnesota Vikings | 03:15
Betsson Betsson
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Unibet TV näyttää kaikki NFL kauden 2019-2020 ottelut suorana! Lue lisäohjeita NFL Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

NFL:n kolmastoista peliviikko päättyy tyylillä, kun NFC-konferenssin huippujoukkueet Seattle Seahawks ja Minnesota Vikings iskevät yhteen Monday Night Footballin merkeissä. Ottelu on molemmille erittäin tärkeä, sillä NFC:n puolella taisto pudotuspelipaikoista käy erittäin tiiviinä ja tasaisena.


Seahawks elänyt vierasvoitoista


Seahawks on perinteisesti tunnettu erityisen vahvana kotijoukkueena, mutta tällä kaudella tilanne on ollut hieman toinen. Joukkue on voittanut kaikki kauden kuusi vierasotteluaan, mutta kärsinyt jo kaksi kotitappiota. Toki vastassa on molemmilla kerroilla ollut huippujoukkue, tappiot Baltimore Ravensille ja New Orleans Saintsille eivät ole mikään sen suurempi häpeä. Haaste on kuitenkin äärimmäisen kova myös tässä matsissa, sillä Vikings on hieman isäntiä kokonaisvaltaisempi ja laadukkaampi nippu.

Seahawksin pelinrakentaja Russell Wilson pelaa erinomaista kautta ja hyökkäyspeli onkin poikkeuksellisesti kotijoukkueen suurin vahvuus tällä hetkellä. Puolustuksen osalta varsinkin takakenttä on ollut huippujoukkueita vastaan pahassa pulassa, mikä on hieman huolestuttavaa Vikingsin räjähtävää hyökkäystä vastaan.

Ottelulla on isännille iso merkitys, varsinkin kun NFC West-divisioonaa johtava San Francisco 49ers hävisi oman ottelunsa. Voitolla tässä matsissa Seahawks nousisi tasoihin divisioonan keulille ja venyttäisi voittoputkensa jo viiteen matsiin.

Vikes jahtaa Packersia


Vieraaksi saapuva Vikings on NFC North-divisioonassa samanlaisessa tilanteessa. Hienosta kaudesta (8 voittoa, 3 tappiota) huolimatta Green Bay Packers on vielä voiton edellä ja kiinni suorassa pudotuspelipaikassa. Panosta ottelussa on siis rutkasti myös vierasjoukkueella.

Vikings on meidän papereissamme isäntiä hieman edellä pelinrakentajaa lukuun ottamatta jokaisella osa-alueella. Vieraiden räjähtävä hyökkäys on huippuluokkaa ja puolustuskin isäntien vastaavaa luotettavampi. Keskushyökkääjä Dalvin Cook pelaa upeaa kautta, mikä osaltaan avaa myös Vikesin heittopeliä. Laitahyökkääjä Adam Thielen jatkaa vierailta sivussa, mutta Stefon Diggsin johdolla haaste tulee joka tapauksessa olemaan Seahawksin takakentällä todella kova.

Pelivihje: Kolmas kotitappio 'Hawksille?


Vikings on mielestämme joukkueista parempi, mutta kotietu tasaa puntteja. Kertoimissa Seahawks on saatu yllättävänkin suureksi suosikiksi, joten houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät vierasjoukkueen puolelta.

Lunasta 20€ riskitön veto!


Tee uutena pelaajana 20€ talletus ja pelaa 20€ veto minimikertoimella 2,00 ja saat palkinnoksi heti 20€ riskittömän vedon. Tällä vedolla et voi hävitä, vaan tappion tullessa panos palautetaan sinulle täysimääräisenä. Voit lukea tarjouksesta lisää täältä tai siirtyä alta lunastaan tarjouksesi Nopeampi.comille!
Nopeampi: siirry tarjoukseen & lunasta riskitön veto >>

Pelivalintamme:

Vikings @2.32

Coolbet - Lue arvostelu

2.32

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.3

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.3

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.3

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.3

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.3

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.3

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.28

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan