Superpesis: Seinäjoki - Kitee | Yllättyneet käsi pystyyn

Julkaistu: 18.05.2019 08:57


Superpesis: Seinäjoki - Kitee | Yllättyneet käsi pystyyn
Superpesis | Seinäjoki - Kitee | 15:00
Unibet Unibet
Yllättyneet käsi pystyyn: 1) Seinäjoki pelaa ajoittain pitelemätöntä sisäpeliä ja lyöntivoimaa riittää laajalta rintamalta. 2) Samalla ulkopeli vuotaa ja kammottavia räpylä- sekä sijoittumisvirheitä riittää jokaiseen otteluun.

Tämä on ollut 2010-luvun kuva seinäjokisessa pesäpallossa, eikä se ole muuttunut mihinkään, vaikka muun muassa kopparipeli koheni radikaalisti Henri Puputin siirron myötä. Joukkueessa on edelleen aivan liian vähän talenttia ulkopeliin, eikä myöskään valmennus ole osannut reagoida tähän ongelmaan.

Tämä onkin se syy, miksi Seinäjoki ailahtelee, pelaa paljon tasapelejä, on sarjan runsasjuoksuisimpia joukkueita, eikä (toimituksen ennuste:) tule tänäkään vuonna pärjäämään pudotuspeleissä, saatika että voitaisiin puhua jostain mestarikandidaatista tai haastajasta.

Seinäjoki on ehtinyt pelata jo kolme ottelua, joista se on voittanut Koskenkorvan ja Imatran sekä hävinnyt Joensuulle. Juoksusarake kertoo omaa kieltään JymyJussien tekemisestä: 27 lyötyä ja 28 päästettyä - molemmissa päissä soi.

Kitee sen sijaan on pelannut tällä kaudella vasta yhden ottelun, mistä se nappasi heti 2-1 -voiton Imatrasta. Mitään pesäpallon juhlaa kamppailu ei ollut, mutta tuntuu että tähän Superpesis-kauteen yksikään joukkue ei ole lähtenyt ihan parhaalla jalalla. Kaikilla tuntuu olevan käynnistysvaikeuksia.

Seinäjoki nauttii ottelussa vahvaa kotietua ja sen lyöntivoima on hurjasti parempi. Kiteellä sen sijaan on tasaisemmat ulkopelaajat. Seinäjoen ottelut ovat aina lähtökohtaisesti hyvin runsasjuoksuisia, kun taas Kiteen kohdalla tilanne on päinvastoin. Tämän ottelun juoksumäärän arviointi onkin hyvin hankalaa.

Selkeä suosikki Seinäjoki on, siitä ei päästä mihinkään, mutta joukkue ailahtelee paljon ja on järjettömän tasapeliherkkä. Kotikertoimet ovat tähän nähden aivan liian matalalla ja esimerkiksi Coolbet tarjoaa tasapelistä peräti kerrointa 4,10, mitä ei voida sivuuttaa.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Tasapeli @4.10

Coolbet - Lue arvostelu

4.10

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan