Superpesis: Seinäjoki - Koskenkorva | Vieraiden pisteputkelle jatkoa?

Julkaistu: 24.07.2018 11:45


Superpesis: Seinäjoki - Koskenkorva | Vieraiden pisteputkelle jatkoa?
Superpesis | Seinäjoki - Koskenkorva | 18.00
Royal Panda Royal Panda
Seinäjoki ja Koskenkorva kohtaavat illan Superpesis-kierroksella.

Seinäjoki lähtee taistoon sarjataulukon kuudennelta sijalta, pisteen illan vieraita perässä. Edellisestä viidestä kamppailustaan isännät ovat kairanneet matkaansa yhdeksän pistettä, edellisellä kierroksella joukkue kaatoi Alajärven vieraissa puhtaasti 0-2.

Seinäjoen ehdoton syömähammas tälläkin kaudella on ollut lyöjähirmu J-P Vainionpää, joka on nakuttanut lyöjätilaston kolmanneksi tehoin 4+91.

Koskenkorva lähtee kamppailuun sarjan viidenneltä sijalta ja on siis pisteen illan isäntiä edellä. Koskenkorva on äitynyt oikein mallikkaaseen vireeseen ja onkin napsinut pisteitä peräti yhdeksästä edellisestä kamppailusta. Edellisellä kierroksella joukkue kaatoi kotonaan Oulun puhtaasti 2-0.

Koskenkorvan tavaramerkiksi tällä kaudella on noussut runsasjuoksuiset kamppailut, joukkue on kärkikahdeksikosta päästänyt eniten juoksuja, mutta silti joukkue saa revittyä pisteitä plakkariinsa. Nähtäväksi jää jatkuuko sama trendi tänäänkin, kun joukkueen pitäisi J-P Vainionpää pysäyttää.

Seinäjoki lähtee kamppailuun bookkereiden mielestä ennakkosuosikkina, Koskenkorvaa ei kuitenkaan kannata kamppailusta laskea ulos. Joukkue on hyvässä vireessä ja onnistunut nappaamaan pisteitä vaikka välillä peliesitykset eivät mitään hirveän hohdokkaita olekkaan. Uskotaan vieraiden pisteputken jatkuvan tänään, tuplamerkki on tähän matsiin oiva haku!
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: X2 @1.85

Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan