Euroviisut 2019: Semifinaali - 1

Julkaistu: 14.05.2019 11:39


Euroviisut 2019: Semifinaali - 1
Euroviisut 2019 | Semifinaali - 1 | 22:00
Unibet Unibet
Eurovision laulukilpailu käydään Israelin Tel Avivissa. Tänään on vuorossa ensimmäinen semifinaali.

Viime vuonna Portugalissa käydyissä kilpailuissa voiton vei Netta Barzilai kappaleella Toy. Suomea kilpailuissa edusti Saara Aalto kappaleella Monsters, Aalto sijoittui sijalle 25. Suomi oli ennen Aaltoa päässyt finaaliin viimeksi vuonna 2014, jossa Softengine sijoittui hienosti 11. Sijoitus oli Lordin jälkeen historian Suomen kovin suhteutettuna osallistujamäärään.


Tel Avivissa Suomea edustaa Darude feat. Sebastian Rejman kappaleella Look Away.Suomi ei tänä vuonna lukeudu kilpailun ennakkosuosikkeihin, eivätkä vedonlyöntiyhtiöt usko edes Daruden finaalipaikkaan. Suomen onneksi ensimmäisessä semifinaalissa myöskään muut osallistujamaat eivät lukeudu koko kilpailun suosikkeihin. Ennakko odotuksiin kannattaa näissä kilpailuissa suhtautua varauksella. Vuonna 2017 suomen edustaja Norma John kappaleella blackbird lukeutui koko kilpailun suosikkeihin, eikä päässyt finaaliin asti.

Äänestäjät ja tuomarit tekevät päätöksen vasta esityksien perusteella ja Suomen esityksessä on potentiaalia. Kappale on aika perusvarma euroviisu biisi, mutta show on hyvä ja sitä on paljon kehuttu. Aihe kappaleessa Look Away on ajankohtainen. Ilmasto asiat on ollut esillä koko maailmassa ja Euroopassa viime aikoina, se voi tuoda äänestäjiltä lisää ääniä. Sandstorm kappale on monelle tuttu ja kappaleen tunnettavuus voi edes auttaa äänien saannissa, ei taida kenelläkään muulla euroviisu edustajalla olla 153 miljoonaa katselukertaa youtube videolla.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

Suomi pääsee finaaliin @7.50

Unibet - Lue arvostelu

7.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

7.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

7.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

7.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

7.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan