Afrikan mestaruusturnaus: Senegal - Benin

Julkaistu: 09.07.2019 08:35


Afrikan mestaruusturnaus: Senegal - Benin
Afrikan mestaruusturnaus | Senegal - Benin | 19:00
Afrikan mestaruusturnauksessa käynnistellään keskiviikkona puolivälierät. Kairon 30 June Stadiumilla kohtaavat Senegal ja Benin. Senegal on tällä hetkellä turnauksen suurin voittajasuosikki, osin myös suotuisan kaavion ansiosta. Beninin esiintyminen puolivälierävaiheessa puolestaan on valtava yllätys.

Senegal selvitti neljännesvälierässä Ugandan tieltään joukkueelle kovin tyypilliseen tapaan. Tiivis puolustus ja Sadio Mané kärjessä on vaikuttaa tällä hetkellä sellaiselta yhdistelmältä, jolla voidaan hyvinkin taistella maanosan voitosta. Senegal ei ole turnausta koskaan voittanut, edellinen finaalipaikkakin on 17 vuoden takaa.

Länsi-Afrikan "paikallistaistossa" vastaan asettuu suuri yllättäjä Benin. Kovin moni ei etukäteen antanut Beninille mitään saumoja edelliskierroksella Marokkoa vastana, mutta niin vain joukkue oli lopulta pilkuilla parempi. Saavutus oli erinomainen, varsinkin kun ylipäänsä jatkopaikka lohkosta tuli kolmella tasurilla.

Benin onkin kahdeksan parhaan joukossa harvinaisesti neljällä varsinaisen peliajan tasurilla. Itse asiassa Benin ei ole vielä koskaan voittanut Afrikan mestaruusturnauksessa ottelua varsinaisella peliajalla, kun otteluita on kaikkiaan kasassa 13.

Benin on sympaattinen yllättäjä, mutta kyllähän tässä ottelussa tasoero on valtava. Senegal pelaa erittäin tehokasta futista, jossa puolustus on keskiössä. Kun kärjestä löytyy tulikuuma Mané, maalejakin yleensä syntyy vähintään yksi per ottelu. Benin on tähän asti selvinnyt rehellisyyden nimissä myös hieman onnella, mutta Terangan Leijonia vastaan on vaikea uskoa yllätysten jatkuvan.

Senegal ei ole voitto-otteluissaan päästänyt maaliakaan ja myös Beninin maali vaikuttaa lähinnä teoreettiselta vaihtoehdolta. Ennakolta matalamaaliseen otteluun nostetaan vihjeeksi yhdistelmäveto Senegal & alle 2.5 maalia. Veto kattaa siis tulokset 1-0 ja 2-0.

Huom! Unibet, LeoVegas, 888sport ja Redbet eivät tarjoa kohdetta suoraan. Valitsemalla "Rakenna vetosi" kohteen voi muodostaa itse Senegalin voitosta ja alle 2.5 maalista.

Lunasta 10€ riskitön liveveto Wimbledoniin!


Panosta vain 5€ Wimbledonin kaksinpeliin Betssonilla ja saat 10€ riskittömän livevedon! Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betssonille osallistumaan kampanjaan.
betsson: siirry lunastamaan 10€ riskitön liveveto wimbledoniin >>

Pelivalintamme:

Senegal & alle 2.5 maalia @2.65

NordicBet - Lue arvostelu

2.65

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.65

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.63

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.55

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.55

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.55

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan