Semifinaali: Serbia - Italia

Semifinaali: Serbia - Italia
Semifinaali | Serbia - Italia | 18.9.2021 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 18.09.2021 22:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso tämä ja kaikki muut Lentopallon EM-ottelut ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki EM-kisojen pudotuspelit. Siirry suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Italian voinee jo tässä vaiheessa nostaa Tshekin ohella EM-kilpailujen suurimpiin yllättäjiin. Joukkueesta puuttuu kaksi aiempien kisojen avainpelaajaa, mutta homma on rullannut hienosti. Italia on ainoa ryhmä, joka ei ole hävinnyt missään ottelussa kahta erää saati kokonaista peliä.

Serbia on onnistunut päihittämään kaksi vahvasti hakkurivetoista ryhmää aiemmissa pudotuspelivaiheissa. Nyt vastaan tulee hyvin erilainen porukka, joka pelaa enemmän niin sanotusti joukkueena.

Ennakkoasetelmat ovat hyvin mielenkiintoiset. Serbialla on ollut omat haasteensa hakkuripelin kanssa, ja Italian monipuolisuus tiettyyn hurmokseen yhdistettynä voi hyvinkin siivittää sen aina finaaliin asti.Serbiaa on leimannut näissä kisoissa ailahtelevaisuus. Se on voittanut seitsemästä ottelusta vain kaksi suoraan kolmessa erässä, vaikka alkulohkovaiheessa sitä oli vastassa huomattavan paljon heikkotasoisempia maita.

Aivan ratkaiseva tekijä on nyt se, mihin suuntaan hakkuripelaaminen alkaa mennä. Aleksandar Atanasijevic on ollut turnauksessa paikoin melkoisissa vaikeuksissa. Turkkia vastaan hän aloitti neljä ensimmäistä erää neljännesvälierässä, kunnes kypsyi vaihtoon ratkaisseen viidennen erän ajaksi.

Riittääkö "ihan ok" enää?


Tilalle tuli Drazen Luburic, joka pelasi myös lähes koko ottelun puolivälierässä Alankomaita vastaan. Tuolloin tehot olivat luokkaa "ihan ok", mutta varsinkaan finaalissa ihan ok ei enää riitä.

Joukkuetta on jossain määrin kannatellut yleispelaaja Uros Kovacevic. Hän oli joukkueensa selvästi paras pisteidentekijä alkulohkossa, ja sama tahti jatkui etenkin puolivälierässä. 63 prosentin hyökkäystehot olivat avain siihen, että Serbia pystyi kairaamaan suoran 3-0-voiton, vaikka ensimmäinen ja kolmas erä olivatkin todella tasaisia.

Kovacevic myös hyökkäsi eniten joukkueesta, vaikka laskisi molempien hakkurien saamat passimäärät yhteen. Tämä kertoo tilanteesta varsin hyvin.Ei Serbia toki silti missään nimessä huono joukkue ole. Onhan se pystynyt ainoana tosissaan piinaamaan Puolaa näissä EM-kisoissa, vaikka niukka 2-3-tappio alkulohkossa tulikin.

Erinomainen vastaanotossa ja torjunnassa


Italian meno on ollut melkoisen railakasta rallattelua. Odotukset eivät maan ulkopuolella olleet kovinkaan korkealla, kun joukkue ei saanut mukaansa aivan kaikkia paperilla parhaita pelaajiaan.

Nämä asiat eivät kuitenkaan ole näkyneet kentällä. Jos lentopallossa ylipäätään voi käyttää termiä joukkuepelaaminen, toimii se kuvailemaan Italian meininkiä.

Alkulohkojen joukkuetilastoissa se ei missään nimessä säkenöinyt puhtaasta voitto- ja pistetilistä huolimatta. Esimerkiksi Serbian hyökkäysprosentti oli niukasti parempi, ja tässä luvussa saapasmaan päihitti peräti kymmenen muutakin joukkuetta.

Vastaavasti Italia on ollut erinomainen vastaanotto- ja etenkin torjuntajoukkue. Se napsi lohkoissa Puolan ohella jopa ylivoimaisesti eniten suoria torjuntapisteitä, ja sama tahti jatkui puolivälierän 3-0-tyrmäyksessä Saksaa vastaan: torjunnat 10-3!Hyökkäyksessä ei siis ole säkenöivää supertähteä, mutta onnistumisia on tullut tarpeeksi riittävän laajalta rintamalta. Yleispelaaja Alessandro Michieletto on kivunnut kohti pistepörssin kärkipäätä, ja tukea tulee saman pelipaikan kollegalta Daniele Lavialta. Myös Italian kohdalla hakkuri on vasta kolmanneksi paras pistemies, ja Giulio Pinali sai Saksaa vastaan kumpaakin yleispelaajaa vähemmän passeja.

Toki on hyvä muistaa, että Italia sai Saksalta paljon apuja. Peräti joka kolmas saksalaisten syöttö johti virheeseen.


Lähdetään siitä, että Italian hurmos kantaa edelleen.

Betinia tarjoaa 200€ vedonlyöntibonuksen!


Oletko pelannut aiemmin Betinia vedonlyöntisivustolla? Sivu tarjoaa uusille asiakkaille 200€ edestä täytettä pelikassaan. Voit lukea sivustosta tarkemmin Betinia arvostelustamme tai siirtyä suoraan sivustolle ja napata muhkean bonuksen millä startata vedonlyönti!
Betinia: lunasta 200€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Italian otteluvoitto @2.1

Bet365 - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.1

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.01

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.84

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.84

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.84

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä