Harjoitusottelu: Serbia - Liettua

Julkaistu: 10.08.2019 14:21


Harjoitusottelu: Serbia - Liettua
Harjoitusottelu | Serbia - Liettua | 22:00
Serbia isännöi Liettuaa hyvin mielenkiintoisessa ottelussa, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat. Molemmat havittelee mitalia tämän vuoden koripallon mm-kisoissa ja heti harjoitusotteluissa peli-ilme on ollut kova. Molemmilla on parhaat pelaajat mukana ja tästä ottelusta saammekin hyvin osviittaa mitä tulemme näkemään mm-kisoissa myöhemmin.

Serbia avasi harjoitusottelut voittamalla Suomen 20 pisteellä ja myös Liettua voitti Suomen 20 pisteellä. Peli pelataan nyt Serbiassa, jossa kotiyleisön tuki tekee heistä selkeän suosikin. Vedonlyöntimarkkina on kuitenkin sitä mieltä, että Liettua olisi lähes 9 pistettä Serbiaa huonompi. Olemme eri mieltä ja mielestämme tasoituksen tulisi olla n. 7 pistettä. Liettua on pelannut hyvin joukkueena ja sai viime otteluun takaisin mm. Domantas Saboniksen, jonka preesenssi ole selkeä boosti joukkueelle korin alla.

Sabonis joutuu kuitenkin nyt taistelemaan Nikola Jokicin ja Boban Marjanovicin kanssa. Pidämme Serbiasta tämän vuoden MM-kisoissa, sillä heidän materiaalinsa alkaa vetämään vertoja laihalle USA:n joukkueelle ja mitali on hyvin todennäköinen. He ovat kuitenkin vasta pelanneet yhden harjoitusottelun selkeästi heikompaa Suomea vastaan. Liettualla on ollut aikaa hioa kuvioitaan ja yhteispeliään kauemmin, kun takana on jo kova ottelu Espanjaa vastaan.

Mielestämme ottelu on tänään tasainen ja 8,5 pisteen tasoitus on mielestämme hyvä valinta Liettualle. Mm. Mr Green tarjoaa korkeampaa tasoitusta tällä hetkellä, kun muualla tasoitus on 6,5.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Liettua +8,5 @1.85

Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan