Wimbledon: Serena Williams - Barbora Strycova

Julkaistu: 11.07.2019 10:05


Wimbledon: Serena Williams - Barbora Strycova
Wimbledon | Serena Williams - Barbora Strycova | 16:30
Tenniksen Wimbledonin naisten turnauksessa on päästy jo välierävaiheeseen. Toisessa ottelussa kohtaavat Serena Williams sekä Barbora Strycova ja ensimmäisessä Elina Svitolina sekä Simona Halep.

Williams sekä Strycova ovat kohdanneet urallaan tähän mennessä kolme kertaa, joista Williams on voittanut kaikki puhtaasti 2-0. Kaiken voittanut Williams on ollut myös tämän vuoden Wimbledonissa vakuuttava ja ennen kaikkea edellisottelun voiton jälkeiset hurjat tuuletukset antoivat osviittaa siitä, kuinka paljon yhdysvaltalainen janoaa tämän vuoden pokaalia.

Strycova ei ole urallaan ennen edennyt koskaan Grand Slam -välieriin, joten hänelle koko tilanne on täysin uusi. Tshekki-peluri ei ole myöskään koskaan voittanut Williamsia, joten historiallinen data ei paljon puolla altavastaajalle mahdollisuuksia.

Strycova on kuitenkin pelannut kerta kaikkiaan upeaa tennistä koko turnauksen ajan ja kaatanut jo useita aivan kärkipään pelaajia. Kaavio on todella haastava, sillä välieriin selvitäkseen Strycova on ehtinyt kaataa jo Kiki Bertensin, Elise Mertensin ja huippukuntoisen britin Johanna Kontan.

Williamsin matka on ollut paljon helpompi, mutta tästä huolimatta hän hävisi erät jo muun muassa toisella kierroksella Kaja Juvanille ja edelliskierroksella Alison Riskelle. Williams on siis osoittanut jo haavoittuvuuttaan.

Kaiken voittanut ja paljon kokeneempi sekä perustasoltaan laadukkaampi Williams on tämänkin välierän jättimäinen ennakkosuosikki voittajaksi, mutta mitään läpihuutojuttua ei ole konkarille tiedossa. Strycova pelaa elämänsä tennistä ja pystyy ahdistelemaan ottelussa varmasti konkaria ainakin ajoittain.

Kertoimet kohteessa on vedetty rajusti Williamsin eduksi ja tasoituksellisista kohteista löytyy ihan kivoja pelejä. Maukkaimmaksi valinnaksi nostetaan pelitasoitus +4,5, missä siis esimerkiksi vielä Williamsin voitto 2-0 (6-4, 6-4) tuo osuman.

Lunasta 10€ riskitön liveveto Wimbledoniin!


Panosta vain 5€ Wimbledonin kaksinpeliin Betssonilla ja saat 10€ riskittömän livevedon! Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betssonille osallistumaan kampanjaan.
betsson: siirry lunastamaan 10€ riskitön liveveto wimbledoniin >>

Pelivalintamme:

Tasoitus (pelit): Strycova +4,5 @2.02

Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.00

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan