Wimbledon: Serena Williams - Simona Halep

Julkaistu: 11.07.2019 18:50


Wimbledon: Serena Williams - Simona Halep
Wimbledon | Serena Williams - Simona Halep | 16:00
Kokemusero naisten välillä on luonnollisesti valtava. Simona Halep lähtee neljänteen Grand Slam -finaaliinsa. Tähän mennessä hän on voittanut urallaan kerran pokaalin, vuoden 2017 Ranskan avoimissa.

Sen sijaan Serena Williams pelaa uransa 11. Wimbledon-finaalissa. Tähän astisista loppuotteluista yhdysvaltalainen on voittanut seitsemän. Yhteensä Grand Slam -mestaruuksia Williamsilla on kaiken kaikkiaan mielettömät 31.

Myös kaksikon keskinäiden rekordi on tylyä luettavaa; Williams on voittanut 11:stä ottelusta yhdeksän ja jättänyt vain kaksi Halepille. Wimbledonissa tai ylipäätään nurmella naiset ovat kohdanneet vain kerran. Vuonna 2011 Williams vei voiton 2-1 (3-6, 6-2, 6-1).

Halep pelasi kuitenkin uskomattoman upeaa peliä omassa välierässään Elina Svitolinaa vastaan. Hyökkäyslyönnit onnistuivat suorastaan käsittämättömällä prosentilla ja romanialainen palautti Svitolinan syöttöjä ihailtavalla tavalla. Halep mursi Svitolinan syötön ottelussa peräti viisi kertaa kahteen erään. Samanlaisella pelillä romanialainen tulee olemaan hyvin lähellä voittoa myös finaalissa.

Williams sen sijaan pääsi paljon helpommalla tshekin Barbora Strycovaa vastaan, sillä ensimmäisessä erässä Strycova ei päässyt lainkaan peliin mukaan. Williams vei avauserän lukemin 6-1 ja dominoi myös toista erää pelein 6-2.

Edellispeli oli Williamsin näytöstä, mutta nyt vastaan tulee täysin erilainen pelaaja. Williamsin liike ei ole enää tietenkään loistovuosien tasolla ja Halepia vastaan hän ei pääse lyömään helpoista palloista. Romanialainen tulee tykittämään palloa laidoille todella vahvoilla sivalluksilla.

Halep tulee siis hyökkäämään rajusti Williamsia vastaan ja on todella mielenkiintoista nähdä, miten kokenut konkari tämän kestää. Halep janoaa Williamsin päänahkaa, joten häneltä nähdään takuulla entistäkin nälkäisempiä hyökkäyslyöntejä.

Syöttöpeli ei romanilaisen osalta toiminut koko ottelua välierässä, joten Williamsia vastaan ykkösen pitää olla ruudussa alusta alkaen. Palautukset olivat kuitenkin sillä tasolla Svitolinaa vastaan, että Halep pystyy hyvin Williamsia vastaan murtoihin ja sitä kautta ottelusta voi hyvinkin muodostua romanialaisen juhlat.

Lunasta 10€ riskitön liveveto Wimbledoniin!


Panosta vain 5€ Wimbledonin kaksinpeliin Betssonilla ja saat 10€ riskittömän livevedon! Jos vetosi menee väärin, saat panoksesi takaisin ilman kierrätysvaatimuksia. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betssonille osallistumaan kampanjaan.
betsson: siirry lunastamaan 10€ riskitön liveveto wimbledoniin >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Simona Halep @2.60

Coolbet - Lue arvostelu

2.60

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.55

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.55

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan