Serie A: Inter - Torino

Serie A | Inter - Torino | 19.30 22.12.2021
Kohde sulkeutuu: 22.12.2021 19:30
Juuri tällä hetkellä tulta syöksevä Inter ottaa käsittelyynsä Torinon. Serie A jää tämän kierroksen jälkeen tauolle ja asiaan palataankin vasta ensi vuoden puolella. Milanolaiset ovat olleet tämän kalenterivuoden aikana melkoisessa maalivireessä, sillä enempi maaleja on pystynyt tekemään suurissa sarjoissa pelaavista joukkueista ainoastaan muuan Bayern Munchen. Edellinen joukkueen ennätys löytyy ajalta jolloin pallot olivat oikeasti nahkaa. Ajassa täytyykin hypätä taaksepäin peräti vuoteen 1950, jolloin verkkoja kiristeltiin vastustajan päädyssä yhteensä 99 kertaa. Torinokin on aikanaan puhkonut tuon maagisen sadan maalin rajan vieläpä kahteen eri otteeseen vuosina 1947 ja 1948. No nämä ovat menneitä ja niitä on turha kaivella sen enenmpää. Mutta tosiasia on, että vain toinen näistä joukkueista on enää tällä hetkellä tuossa sadan maalin vireessä.




Inzaghin luotsaama Inter pelaa vapautuneesti


Simone Inzaghin antamat vapaudet pelaajille toimivat mainiosti Interin kaltaisessa joukkueessa, jossa ei ole liian suuria egoja kilpailemassa keskenään. Antonio Conten alaisuudessa asiat olivat toisin jopa kentän ulkopuolella. Hommat hoidettiin silti ja tulosta syntyi. Nyt sitä tulosta on syntynyt vieläkin enemmän, vaikkakin vasta kauden päätyttyä mitataan lopullinen menestys. Mikäli milanolaiset voittavat tämän ottelun niin heillä on kasassa viisi pistettä enemmän tauolle jäätäessä kuin viime vuonna.

Tällä hetkellä meno on niin hurjaa, että sille on lähes mahdoton löytää pysäyttäjää. Edellisten viiden ottelun maaliero 16-0 kertoo kaiken olennaisen joukkueen tämän hetken suorituskyvystä. Jalkapallo on silloin erittäin viihdyttävää, kun pystytään puolustamaan hyökkäämällä ja tällä hetkellä Inter tekee juuri sen. Lyhytsyöttöpeli on kuosissaan ja välillä horjutetaan vastustajaa pitkillä puhkovilla syötöillä. Tässä pelityylissä suuressa roolissa on ollut Hakan Calhanoglu, joka valittiin marraskuun kuukauden pelaajaksi. Jotain tämän valinnan helppoudesta kertoo se, että herra on ollut marraskuun alun jälkeen mukana useammassa maalissa kuin kukaan muu pelaaja Euroopan suurissa sarjoissa. Viisi maalia ja viisi maaliin johtanutta syöttöä on aika kova lukema keskikenttämiehelle tässä ajassa.

Joaquin Correa ja Matteo Darmian puuttuvat loukkaantumisten vuoksi kokoonpanosta. Nicolo Barella puolestaan täytti korttitilinsä edellisessä Salernitanaa vastaan pelatussa ottelussa, joka päättyi Interin murskavoittoon lukemin 0-5. Tämä tuo peliaikaa Roberto Gagliardinille ja Matias Vecinolle mahdollisesti.



Torinon meno ei ole kovin tasaista


Edellisestä viidestä ottelustaan kaksi voittanut Ivan Juricin valmentama Torino keikkuu sarjataulukon keskivaiheilla. Piristymisen merkkejä on ilmassa ja pelipaikka Euro-kentille häämöttää kuuden pisteen päässä. Harmillista toki joukkueen kannalta on se, että edellä menevät muuan Juventus ja Lazio, jotka eivät tuskin kyykkää loppukauden aikana kovinkaan pahasti. Ohi on siis vaikea tulla ja tuo kuuden pisteen ero saattaa venähtää yhdeksään pisteeseen, sillä tästä ottelusta ei ole Torinolle jaossa muuta kuin tervaa ja höyheniä. Juventus puolestaan kohtaa Cagliarin kotonaan ja Lazio vieraskentällä Venezian. Siispä olettaa sopii, että molemmat ottanevat pisteet mukaansa noista otteluista.

Torinolla on ollut hankaluuksia ennenkin Interiä vastaan, sillä se on hävinnyt neljä edellistä kohtaamista ja näistä otteluista Stadio Giuseppe Meazzalla pelatut ovat päättyneet Interin vähintään kahden maalin voittoon. Urakkaa ei tule helpottamaan myöskään tähtihyökkääjä Andrea Belottin ja Simone Verdin puuttuminen kokoonpanosta vammojen vuoksi. Antonio Sanabria saakin jatkaa yksinäisenä kärkenä odottaen, että joku pystyisi hänelle maalipaikkoja ruokkimaan. Näin ei ole kuitenkaan käynyt ja miehellä onkin neljäntoista ottelun kuiva putki menossa vieraskentillä. Kokonaiset kolme osumaa tällä kaudella kertoo kaiken olennaisen siitä kuinka heikoissa kantimissa joukkueen hyökkäyspelaaminen on tällä hetkellä, kun ykköstykit istuvat sairastuvalla.

Tästä kohtaamisesta on todella vaikea nähdä Torinon saavan mukaansa mitään muuta kuin pahan mielen. Joukkueiden nykyinen suoritustaso on niin kaukana toisistaan, että on helppoa valita pelitositteelle näillä kertoimilla Interin vähintään kahden maalin voitto.

Pelivalintamme:

Inter -1.5 @1.95

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.93

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.9

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.87

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.85

Redeem your Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pete