Serie A: Monza - Sassuolo

Su 22.01 | klo 16.00 | Serie A | MONZA - SASSUOLO

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 16:00


Isännät matkalla ylöspäin!


Monza tulee otteluun sarjan keskikastista sijalta 13, 18 ottelua on tuottanut joukkueelle 21 pistettä. Sarjapaikkansa puolesta isäntien ei tarvitse taistella, sillä piste-eroa putoamisviivan huonommalle puolelle isännillä on 12 pistettä. Isäntien formi matsiin tultaessa on oikein mallikas, joukkue on pelannut nyt neljä sarjamatsia putkeen ilman tappiota, pisteitä viidestä viimeisimmästä ottelusta on kertynyt kahdeksan. Maaliero tässä tappiottomassa putkessa on 9-5, eli maaliverkot ovat isäntien otteluissa ollut kovilla, varsinkin yhdeksän tehtyä maalia neljään viimeisimpään matsiin on kova suoritus.

Edellisellä sarjakierroksella Monza sai kun saikin kolme pistettä mukaansa kun joukkue kaatoi vieraskentällä sarjajumbo Cremonesen numeroin 2-3. Monza karkasi ottelussa jo 0-3 johtoon, mutta Cremonese hiipi lopussa lähelle mutta ei kuitenkaan saanut tasoitusta aikaiseksi ja näin pisteet matkasivat Monzaan. Monzan tehomiehinä ottelussa hääräsivät kaksi maalia viimeistellyt hyökkääjä Gianluca Caprari ja kaksi maalia syöttänyt hyökkääjä Andrea Petagna.Sassuololla vaikeaa!


Sassuolo tulee matsiin sarjan sijalta 17, vain pykälän putoamisviivan paremmalta puolelta. 18 matsista vieraat ovat saaneet naarattua itselleen 16 pistettä ja piste-ero putomisviivan heikommalle puolelle on seitsemän pistettä, eli välitöntä hätää ei ole, mutta pitkää tappioputkea ei enää kestä, muuten saattaa noutaja tulla. Tappioputkesta puheenollen, Sassuolo tulee tähän otteluun orastavassa tappioputkessa, sillä joukkue on hävinnyt nyt neljä viimeisintä sarjamatsiaan putkeen. Maaliero tappioputken aikana on 2-9, omissa kolisee liikaa ja hyökkäys ei pysty pitämään joukkuetta pistetaistossa mukana, siinä on resepti katastrofille.

Edellisellä sarjakierroksella joukkue hävisi kotonaan Laziolle numeroin 0-2. Vaikka ottelu olikin tilastoiden puolesta tasainen, ei voittajasta ollut epäselvyyttä. Varsinkin avausjakson lisäajalla tullut Lazion johtomaali katkaisi Sassuolon selkärangan eikä joukkue päässyt enää peliinsä kiinni.Isännät vahvoilla!


Monza tulee otteluun selvästi vieraita paremmassa vireessä ja se tulee näkymään myös kentällä. Sassuolon suuret ongelmat puolustuspäässä ovat kuin omiaan lisäämään meidän luottoamme kotijoukkueeseen, Monzahan on viimeisillä kierroksilla mättänyt maaleja hyvällä tahdilla ja tuleekin aiheuttamaan Sassuolon puolustukselle harmaita hiuksia. Paremman forminsa lisäksi Monzalla on matsissa kotietu, näihin faktoihin nojaten isäntien voitosta tarjoiltava päälle kakkosen kerroin on maukas tarjous!


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Monza @2.23

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

2.23

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.2

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys