Serie A: Salernitana - Cagliari

Serie A | Salernitana - Cagliari | 19:00
Kohde sulkeutuu: 08.05.2022 19:00

Ns. kuuden pinnan putoamistaistelussa peliohjelman rasittama Salernitana ei taivu heikossa hapessa olevalle Cagliarille ja pisteet jäävät Salernoon!
Serie A:ssa 36.kierroksella kohtaavat Salernitana ja Cagliari toisensa huippujännittävässä ns. kuuden pisteen putoamiskamppailussa Stadio Arechilla, Salernossa äitienpäivänä kello 19:00.

Itsensä jo putoamisviivan yläpuolelle hinannut Salernitana kaatoi Venezian


Davide Nicolan luotsaama Salernitana löytyy Serie A:sta 17.nneltä sijalta vain yhden pisteen putoamisviivan alapuolella olevista Juventuksen viikonloppuna sensaatiomaisesti kaataneesta Genoasta sekä illan vastustajastaan, Sardinian ylpeydestä Cagliarista.

Viidestä peräkkäisestä ottelustaan vähintään pisteen ottanut ja niistä neljä voittanut sarjanousija Salernitana on tehnyt huikean nousun liigajumbon paikalta ja kaatoi viime torstaina jumboksi valahtaneen Venezian 2-1 kotiluolassaan Stadio Arechilla.

Salernitana lähti Veneziaa vastaan tauolle johdossa kauden yhdeksännen liigamaalinsa tehneen Federico Bonazzolin pilkkuosumalla, mutta Thomas Henry toi venetsialaiset riparista tasoihin tunnin kohdalla. Vajaa kymppi myöhemmin onnistui puolestaan Simone Verdi toimittamaan riparista isäntien voittomaalin verkon perukoille.

Luca Ranieri ja Franck Ribeiry lienevät molemmat sivussa, sillä kumpikaan tuskin ennättää toipua ajoissa pelikuntoon kolhuistaan. Kesken Venezia-pelin kentältä pois vaihdettu Luigi Sepe on sentään toipunut silmävammastaan taas pelikuntoon ja jatkaa isäntien maalissa.

Salernitanan (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Sepe; Gyomber, Radovanovic, Fazio; Mazzocchi, Ederson, Bohinen, L. Coulibaly, Ruggeri; Verdi, Djuric.
Cagliarille jälleen tappio


Alessandro Agostinon luotsaama Serie A:ssa 19.ntenä eli viimeistä edellisellä sijalla oleva Cagliari on siis vain yhden pinnan jäljessä illan isäntiään tasapisteissä Genoan kanssa.

Seitsemännen kerran turpiinsa kahdeksassa edellisessä pelissään ottanut Cagliari hävisi toisen peräkkäisen ottelunsa, kun se joutui nöyrtymään Hellas Veronalle 1-2 lukemin kotiluolassaan Sardegna Arenalla vapunaattona.

Verona johti tauolla jo kahdella maalilla kärkitykkiensä Antonin Barakin ja Gianluca Caprarin osuttua isäntien maalipuiden väliin. Toisella jaksolla sardinialaisten kavennuksen tulitti upeasti kierteisellä vaparilla vieraiden maalin ylänurkkaan rangaistusalueen rajalta erikoistilanteesta maalinteossa onnistunut Joao Pedro, jolle osuma oli jo kauden 13:s.

Agostino pääsee valitsemaan rosterinsa täysin terveistä veijareista. Puolustuksessa Edoardo Goldaniga joutunee tekemään tilaa Luca Ceppitellille. Hyökkäyspäässä puolestaan Leonardo Pavoletti vienee Keita Balden paikan avauksessa.

Cagliarin (3-5-2) mahdollinen avausrosteri: Cragno; Ceppitelli, Lovato, Altare; Bellanova, Marin, Grassi, Rog, Dalbert; Pedro, Pavoletti.
Sardegna kaataa sardinialaiset huolimatta peliohjelman rasituksesta


Otteluruuhka tuo tietysti kokonaan oman mausteensa soppaan, sillä Salernitanalle äitienpäivän illan kamppailu on jo kolmas peli seitsemän päivän sisällä. Cagliarille peli on vasta toinen yhdeksän päivän aikana eli sen pelirytmi on normaali ja se saa tuossa mielessä etua otteluun.

Periaatteessa Salernitanalle riittäisi tästä pelistä pistekin turvaamaan sen etumatka molempiin kantapäitään koputtaviin joukkueisiin nähden. Silti sillä ei ole käytännössä varaa jakaa ilmaisia pisteitä samoista sijoituksista taisteleville vastustajilleen ja epätoivoisemmassa tilanteessa olevasta Cagliarista olisi raavittava kotivoitto, kun se on nyt kerrankin otettavissa!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Salernitana @2.4

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.4

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.32

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.3

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Sportaza - Lue arvostelu

2.3

Sportaza - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä