Serie A: Sassuolo - Inter

La 8.10 | klo 16.00 | Serie A | SASSUOLO - INTER

Kohde sulkeutuu: 08.10.2022 16:00


Sassuolon alkukausi ollut vahva!


Sassuolo saa vieraakseen pienoisessa kriisissä pyörivän Interin lauantain ensimmäisessä Serie A-taistossa. Sassuolo on avannut kautensa mallikkaasti, joukkue on sarjataulukossa Interin yläpuolella, kahdeksan ottelua on tuottanut joukkueelle 12 pistettä. Isännät lähtevät myös ottelusta hakemaan itselleen jo kolmatta perättäistä voittoaan, kahden edellisen voitollisen ottelun maaliero on komea 6-0, joten varsinkin puolustuspelaaminen on ollut vakuuttavaa. Edellisellä sarjakierroksella Sassuolo kaatoi kotonaan Salernitanan numeroin 5-0, Sassuolon tehomiehenä ottelussa hääräsi norjalaiskeskikenttä Kristian Thorstvedt, joka merkkautti matsissa tehot 1+1.Isännillä ei suurempia poissaolohuolia!


Sassuolon kokoonpanosta on varmuudella sivussa kolme peluria, näistä yksikään ei kuitenkaan isoja huolia isäntien valmennukselle aiheuta. Merkittävin poissaolija on ranskalaishyökkääjä Gregoire Defrel, joka on kuluvalla kaudella kuulunut lähinnä penkkimiehen rooliin. Näiltäkin osin siis isännät pääsevät loistavista asemista otteluun.

Interillä vaikeuksia!


Menestymään tottunut Inter on yllättävissä vaikeuksissa alkukauden aikana. Joukkue löytyy sarjataulukosta vasta sijalta yhdeksän ja on johtavaa Napolia nyt jo kahdeksan pistettä perässä. Inter tulee otteluun kaksi Serie A-tappiota niskassaan, edellisellä sarjakierroksella joukkue taipui kotonaan AS Romalle kotonaan numeroin 1-2.

Pientä toivoa positiivisemmasta joukkueelle antoi valtava kotivoitto Mestarien Liigassa, kun Inter kaatoi kotikentällään Hakan Calhanoglun maalilla Barcelonan numeroin 1-0. Inter esiintyi ottelussa muutenkin pirteästi varsinkin puolustussuuntaan, sillä Barcelona jäi käytännössä ilman vaarallisia maalipaikkoja.Inter otteluun siipirikkoisena!


Interin kokoonpanosta puuttuu varmuudella peräti viisi peluria, näiden joukossa on merkittäviä pelureita. Merkittävimmät poissaolijat ovat hyökkääjäkolossi Romelu Lukaku, kärkimies Joaquin Correa, sekä keskikentän moottori Marcelo Brozovic. Jokainen näistä on isossa roolissa Interin pelaamisessa, eikä heidän poissaolonsa voi olla näkymättä ottelussa!


Sassuololla on matsissa iskun paikka, joukkue tulee huippuvireessä matsiin ja saa vieraakseen poissaolojen ja otteluruuhkan rasittama Inter. Interin otteet Serie A:ssa ovat olleet kaikkea muuta kuin vakuuttavia ja lähdemmekin kokeilemaan rahastusta isäntien kautta. Lähtökohtiin nähden Interin kerroin on meidän kirjoissamme vedetty liian alas, sillä tuplamerkistä 1X tarjoillaan kakkosen kerrointa, emmekä me jätä tätä tarjousta käyttämättä!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: 1X @2.15

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.15

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.1

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.1

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys