Serie A: Spezia - AS Roma

Su 22.01 | klo 19.00 | Serie A | SPEZIA - AS ROMA

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 19:00


Spezian tavoite täyttymässä!


Ennakkoasetelmiin nähden Spezian kausi on ollut tähän mennessä onnistunut, joukkuetta veikkailtiin kauden aikana putoamistaistoon, mutta tällä hetkellä näyttää siltä että joukkue on sen välttämässä. Isännät ovat 18 pelaamastaan ottelusta keränneet itselleen 18 pistettä ja piste-eroa putoamisviivan huonommalle puolelle on yhdeksän pistettä. Isäntien formi matsiin tultaessa on oiva, joukkue on viiden sarjamatsin mittaisessa tappiottomassa putkessa ja on viidestä viimeisimmästä sarjamatsistaan kerännyt itselleen yhdeksän pistettä.

Edellisellä sarjakierroksella Spezia kaatoi vieraskentällä Torinon numeroin 0-1. Ottelu oli tasainen vääntö, eikä tasapelikään olisi todellakaan ollut suuri vääryys. Spezian maalia vartioinut puolalaiskassari Bartlomiej Dragowski oli mies paikallaan ja torjui ottelussa neljä kertaa, toinen joukkueen sankareista oli voittomaalin rankkarista iskenyt angolalaishyökkääjä M'Bala Nzola.AS Roma tiukassa taistossa!


Jose Mourinhon luotsaama AS Roma on mukana tiukassa taistossa paikasta Mestarien Liigaan. Nyt kun Juventus pisterangaistuksen myötä putosi pois taistosta, niin taistossa on todenteolla mukana viisi joukkuetta ja nämä viisi jengiä ovat kaikki toisistaan viiden pisteen sisällä, vain piikkipaikkaa hallussaan pitävä Napoli on karannut. Myös Roma tulee otteluun viiden matsin mittaisessa tappiottomassa putkessa ja myös he ovat keränneet siinä ajassa itselleen yhdeksän pistettä.

AS Roma kaatoi edellisellä sarjakierroksella kotonaan Fiorentinan ilman suuria vaikeuksia numeroin 2-0. Roma oli ottelussa niskanpäällä ja ansaitsi voiton, joukkueen tahtipuikkoa ottelussa heilutti kummallakin jaksolla kertaalleen maalipuiden väliin osunut argentiinalaistaikuri Paulo Dybala.
Luotto vieraissa!


Vaikka joukkeuiden formit ovatkin samankaltaiset ja Spezialla on ottelussa kotietu, luotamme silti materiaalilta selvästi vahvempaan AS Romaan. Spezia on kotipelaamista mitattaessa sarjan alempaa keskikastia, joukkue on voittanut tällä kaudella vain kaksi kotimatsia. Vieraspelaamista katseltaessa Mourinhon Roma on sarjan kolmanneksi paras joukkue, tämä jos mikä antaa uskoa pelivalintaamme. Roman voitosta tarjoillaan 1.8:n pintaan olevia kertoimia, se kelpaa vielä peleille.
100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: AS Roma @1.83

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.8

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys