La Liga: Sevilla - Barcelona

La Liga | Sevilla - Barcelona | 22:30 | 21.12.2021
Kohde sulkeutuu: 21.12.2021 22:30
Sevilla on ottanut voittoja, vaikka pelitapahtumiin nähden sen olisi pitänyt hävitä. Barcalla on tilanne melkein päinvastoin.Tästä tulee hankala kausi Barcelonalle. Vaikka Xavi tulikin vihdoin joukkueen manageriksi, niin ei hän ainakaan tällä kaudella vielä ole joukkueen pelastaja. Barcalla on vääjäämättä edessä jälleen rakennus, nykyinen ryhmä on kovin keskinkertainen verrattuna takavuosien mahtijoukkueisiin.
Barcelonalla on ryhmässä jo tulevan menestyksen alku. 17-vuotias Gavi, 19-vuotias Pedri sekä 19-vuotias Ansu Fati ovat kaikki sen verran lupaavia, että he voisivat muutaman vuoden päästä olla maailman top 10 -pelaajia. Sen varaan on hyvä rakentaa, mutta Xavin työ kestänee useamman vuoden.

Viime La Ligan kierroksella Barcelona otti kotivoiton Elchestä, mutta tiukalle se meni. Nico teki Gavin syötöstä voittomaalin viitisen minuuttia ennen loppua. Tulos oli 3-2. Ennen Elche-matsia Barca oli pelannut Osasunan kanssa tasan, ja sitä ennen se oli hävinnyt Real Betisille kotonaan.
Barca on nyt sarjassa sijalla kahdeksan, matkaa neljäntenä olevaan Rayo Vallecanoon on kolme pistettä.

Sevillalla menee paljon paremmin. Se on kolmen voiton putkessa ja liigakakkosena. Jos se nyt voittaa Barcelonan, niin sitten kärkipaikan Real Madrid on kolmen pisteen päässä. Viime kierroksella Sevilla otti kotonaan hyvän 2-1 -voiton Atletico Madridista.

Sevillan ja Barcelonan sarjasijoitukset eivät aivan vastaa kenttätapahtumia. Understatin XPTS -taulukon mukaan Barcelonan pitäisi olla sarjakakkonen ja Sevilla vasta sijalla kahdeksan. Joukkueet ovat siis luoneet peleissään maalipaikkoja, ja pitäneet vastustajat pois maalipaikoista, että jos lasketaan pois maalinteon sattumanvaraisuus, niin sijoitukset varsinaisessa sarjataulukossa ovat väärin päin.

Barca ansaitsisi pisteitä


Viime kierrosten ottelun näyttävät, että Barcelonalla on ollut joko kehnoa tuuria tai sitten vaan viimeistely kummassakin päässä kenttää vain on mennyt Barcaa vastaan. Elche-ottelussa Barca oli selvästi parempi, xG-lukemat se voitti 2.96-1.27. Osasuna-tasurissa Barca oli xG-lukemissa noin maalin parempi, ja Betis-tappiossakin se oli selvästi parempi joukkue. Voisi kuvitella, että jossain kohdassa tämä kääntyy Barcalle.

Sevillalla sitten kaikki on toisin päin. Se voitti viime kierroksella Atletico Madridin, vaikka xG-lukemissa se oli selvästi heikompi. Samaten se voitti edellisellä kierroksella Athletic Bilbaon, vaikka se oli taas ylivoimaisesti huonompi. Ja sama tarina näitä edeltävässä Villareal-matsissa. Sevilla otti 1-0 -voiton, vaikka se oli puolitoista maali heikompi xG-lukemissa. Kolmessa viime voittomatsissa Sevilla ei ole missään saanut suurempaa xG-lukemaa kuin 0.47. Joko xG-lukemien koko konsepti on pielessä, tai sitten Sevillalla on vain käynyt kova munkki. Veikkaan jälkimmäistä.

Sevillalla Gonzalo Motiel on sivussa, samaten Jesus Navas. Lisäksi poissa ovat ilmeisesti ainakin Lamela, Acuna, Suso ja Ocampos. Barcalta useampikin pelaaja on sivussa, ainakin Braithwaite, Depay, Dest, Fati, Pedri sekä Sergi Roberto.


Barcelonalla on poissaoloja ikävän paljon, mutta haetaan sille kuitenkin peli. Sevilla on ylisuorittanut viime matseissa sen verran, että joskus peliesityksen ja tulosten on mentävä tasapainoon. Lapulle Barcelona +0 asian handicap. Tasurilla panos palautetaan.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Barcelona +0 asian handicap @2.16

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.16

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.16

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.09

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.09

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.09

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders