La Liga: Sevilla - Eibar

Julkaistu: 10.02.2019 10:36


La Liga: Sevilla - Eibar
La Liga | Sevilla - Eibar | 19:30
Sevilla on sarjanelonen ja Eibar kymppi. Sevilla hävisi viimeksi vieraissa heikolle Celta Vigolle 0-1. Tämä on joukkueen ongelma. Kotikentällä loistavien faniensa edessä se on kova joukkue, mutta vieraissa aivan eri tason ryhmä. Sevillan saldo viidestä viime vierasottelusta on kehno 0-2-3, ja tästä syystä se ei ole pystynyt haastamaan La Ligan kärkijoukkueita.
Kotikentällä Sevillan viisi viimeistä on sitten mennyt 4-1-0. Viimeksi se riepotteli kotonaan Levanten 5-0.

Sevillalla on paljon pelattavaa vielä tällä kaudella, vaikka mestaruusjahti sen osalta on ollut ohi jo jonkin aikaa. Nelospaikalta pääsee vielä ensi kauden Mestareiden liigaan, ja nyt sen takaa-ajaja Getafe on vain yhden pisteen päässä.

Jos Eibar ottaa Sevillan kentällä yllätysvoiton, niin se olisi enää vain neljän pistettä Sevillaa perässä. Jos on Sevilla kehno vierailija, niin sitä todellakin on Eibar. Se on koko La Ligan vierasotteluiden taulukossa viimeinen saldolla 1-4-5, ja maaliero 7-17.
Aivan viime viikkoina Eibar on pelannut melko mukavasti. Sillä on menossa kolmen tappiottoman otteln putki. Ensin se voitti kotonaan Espanyolin 3-0, sitten vieraissa tuli harvinainen tasuripiste Leganesin kentältä tuloksella 2-2 ja viimeksi Eibar oli taas kotonaan vahva, kun Girona meni nurin 3-0.

Vetomielessä nousee esille Eibarin vaikeus tehdä vieraissa maaleja. Sen vierasotteluiden maalikeskiarvo on nyt 0.7, ja ennen viime vierasottelun kahta tehtyä maalia se oli tehnyt yhdeksässä pelissä vieraskentillä vain viisi osumaa. Sevilla on päästänyt kymmenessä kotiottelussa vain kuusi maalia ja viimeisessä viidessä vain kaksi.

Vetomarkkinoilla vierasjoukkue alle 0.5 maalia saa yli 2.60:n kertoimia. Pakkohan siihen on pieni lantti laittaa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Eibar alle 0.5 maalia @2.63

Unibet - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.63

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.55

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.55

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan