Mestarien liiga: Sevilla - Manchester City

Mestarien liiga | Sevilla - Manchester City | 6.9.2022 | 22:00
Kohde sulkeutuu: 06.09.2022 22:00
Sevillan urakka Mestarien liigassa alkaa lähestulkoon pahimmalla mahdollisella testillä, kun Pep Guardiola johdattaa joukkonsa Ramón Sánchez Pizjuánin nurmelle. Manchester City vahvistui kesällä muun muassa Erling Braut Haalandilla, joten vieraiden rosteri on yhä pelottavampi. Jääkö heikosti kautensa aloittaneelle Sevillalle tiistaina mitään mahdollisuuksia?Sevillan kauden aloitus on ollut suorastaan katastrofaalinen ja valmentajan palli heiluu jo. Julen Lopeteguin ryhmä on pelannut La Ligassa neljä kierrosta ja toistaiseksi kasassa on vasta yksi ainoa piste. Tällä suorituksellakin ollaan vielä putoamisviivan päällä, mutta kun hurraa-huutoja Sevillan tekeminen ei ole kirvoittanut pelillisestikään niin harmaita pilviä totisesti on Andalusian jalkapallotaivaalla. Lauantaina Barcelona oli ottelun alkupuolella hieman hankaluuksissa korkean linjansa kanssa, mutta iloa Lopeteguin suojateille ei tästä lopulta tullut.Sevillan lähtökohdat tiistaihin ovat myös kokoonpanojen suhteen heikot. Karim Rekik taitaa palata kokoonpanoon, mutta Fernando ja Érik Lamela jättivät maanantain harjoitukset väliin. Marcão ja José Manuel ”Tecatito” Corona olivat jo valmiiksi sairastuvalla. Óliver Torresia ei sen sijaan rekisteröity Sevillan UCL-kokoonpanoon lohkovaiheeseen. Topparin tontti on nyt erityisen huolettava, sillä Tanguy Nianzou on ainoa mitat täyttävä toppari eikä Bayernista kesällä hankitulla ranskalaisellakaan ole La Ligan puolella kulkenut.

Manchester City kompasteli viikonloppuna Aston Villaan, mutta työtapaturma lienee kyseessä. Valioliigassa City ei ole vielä kokenut tappiota ja Guardiolan suojattien peli on näyttänyt jälleen siltä, ettei mestaruustaistoa tarvitse aivan kauden loppuun saakka jännittää. Suurimmat ambitiot ovat luonnollisesti Cityllä edelleen valloittamattomassa Mestarien liigassa.


Kyle Walker ei harjoitellut maanantaina ja vaikuttaa siltä, että englantilainen on sivussa. Kalvin Phillipsillä on ollut myös vaivoja, mutta tiistai on mahdollisuuksien rajoissa. Aymeric Laporte on varmasti sivussa, mutta Espanjan maajoukkueen topparillakin paluu kolkuttelee jo ovella. Nathan Aké tai Sergio Gómez voi tulla vieraiden avaukseen tiistaina – João Cancelo avannee siten puolustuksen oikealla laidalla. Lukuisten kokoonpanoennustusten mukaan Haaland on jälleen kerran avauskokoonpanossa.

Sevilla jää jälleen telineisiin


Näistä lähtökohdista lyödään veto Manchester Citylle -1,5:n tasoituksella. Haaland on aloittanut paljon pelejä, mutta nuori varsa vaikuttaisi jaksavan isoja minuutteja. City saanee Sevillan ahdistettua omalle kenttäpuoliskolleen ja pitämään Sevillan vastaiskuvaaran minimissä. Lukemat voivat mennä vieraiden hyväksi reilummallakin marginaalilla, sikäli kun Haaland, Kevin De Bruyne ja Cityn muu katras innostuvat pelaamaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Manchester City -1,5 @2.1

Osuma
iBet - Lue arvostelu

2.1

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.06

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.06

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.06

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

2.05

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo