Ystävyysottelu: Shaktar Donetsk - Uerdingen

Julkaistu: 05.07.2019 10:12


Ystävyysottelu: Shaktar Donetsk - Uerdingen
Ystävyysottelu | Shaktar Donetsk - Uerdingen | 13:00
Ukrainalainen suurseura Shaktar Donetsk leireilee tällä hetkellä Itävallassa. Shaktar Donetsk on totuttu näkemään Mestarien Liigassa ja joukkue on voittanut kotimaansa mestaruuden jälleen neljä vuotta putkeen. Viimeisen 9 kauden aikana Shaktar on voittanut Ukrainan mestaruuden 7 kertaa. Joukkueessa nähdään ukrainalaisia pelaajia, mutta joukossa on erityisen paljon brasilialaisia, kun joukkue listaa nettisivuillaan tällä hetkellä 10 brasilialaista pelaajaa.

Shaktar pelaa tänään neutraalilla kentällä Itävallassa saksalaista Uerdingeniä vastaan. Uerdingen sijaitsee Länsi-Saksassa Kölnin yläpuolella. Uerdingen on pelannut historiassa Bundesliigaa 90-luvulla, mutta 90-luvun puolivälin jälkeen seuralla alkoi iso alamäki ja sieltä ei olla hirveästi noustu. Uerdingen pelasi toissavuonna vielä Saksan neljänneksi korkeimmalla tasolla, mutta nousi viime kaudeksi 3. ligaan. Viime kaudella Uerdingen sijoittui keskikastiin.

On selvää, että Shaktarin kokoinen jättiseura on hyvin paljon parempi jalkapallojoukkue kuin Uerdingen. Tätä ottelua voi myös pelata vedonlyönnissä ja Shaktar saakin yllättävän hyvän kertoimen. Shaktarin leirityksessä on mukana parhaat pelaajat ja peluutus tulee varmasti olemaan hieman mysteeri, mutta silti Shaktar on jättimäinen suosikki harjoitusottelussakin, isompi mitä markkina tällä hetkellä väittää. Kertoimia ei ole tarjolla kovinkaan paljoa, mutta esimerkiksi Royal Pandalta saamme Shaktar -1,5 kohteelle kerrointa 2,10. Coolbetillä saamme lyötyä saman vedon sisään pelaamalla 3-way tasoitusta -1 kertoimella 2,12.

20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!


Suomalaispelaajille on tarjolla tällä hetkellä 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä. Voit lukea lisää ilmaisvedosta Royal Pandan arvostelusta tai siirtyä suoraan www.royalpanda.com
Royal Panda: Lunasta 20€ ilmaisveto täältä >>

Pelivalintamme:

Shaktar -1,5 @2.12

Coolbet - Lue arvostelu

2.12

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.10

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan