Snooker: Shaun Murphy - Jimmy Robertson | Hallitsevan mestarin leikki loppuu lyhyeen?

Julkaistu: 04.11.2018 19:23


Snooker: Shaun Murphy - Jimmy Robertson | Hallitsevan mestarin leikki loppuu lyhyeen?
Snooker | Shaun Murphy - Jimmy Robertson | 15:00
Viikon pituinen snookerin ystävien taivas, Champion of Champions, polkaistaan käyntiin tuttuun tapaan hallitsevan mestarin ottelulla. Shaun Murphy vei tittelin viime vuonna kaatamalla jännittävässä finaalissa Ronnie O'Sullivanin. Murphy on kuitenkin ollut viime ajat kokolailla hukassa pelinsä kanssa ja jopa miehen suosikkiaseman voisi avausottelussa kyseenalaistaa.

Murphy ei ole edennyt lähellekään turnausten loppupelejä sitten maaliskuun, jolloin Players Championshipin finaalissa tuli pahasti tukkaan O'Sullivanilta. Viimeksi English Openissa "The Magician" hävisi aivan pystyyn Robert Milkinsille todella heikolla esityksellä. Alla oli vieläpä täystyrmäys International Championshipin karsinnoissa Sam Bairdia vastaan numeroin 6-0.

Näissä kahdessa ottelussa Murphy ei yhteentoista freimiin tehnyt kertaakaan yli viidenkymmenen breikkiä ja pääsi ylipäänsä yli viidenkymmenen pisteen kahdesti. Onkin varsin helppo todeta Murphyn olevan kaukana parhaastaan. International Championshipin jääminen väliin toki antoi aikaa harjoitteluun, mistä Murphylle on pakko laskea pientä plussaa.

Jimmy Robertson on pelaaja, jolla on pitkään ollut vaikeuksia ulosmitata parasta osaamistaan. Skotin taitoja ei ole koskaan tarvinut kyseenalaistaa, mutta isoissa turnauksissa se viimeinen askel on jäänyt ottamatta. European Mastersin voitto reilun parin viikon takaa kuitenkin muutti kaiken kertaheitolla. Esitys oli läpi turnauksen vahva ja finaali Joe Perryä vastaan erinomainen kruunu. Ison turnauksen voitto vapauttanee taitavan skotin peliä entisestään.

Heti avausottelussa on selvä yllätyssauma. Pelaajien vire on täysin päinvastainen ja kun markkinat tuntuvat kroonisesti aliarvostavan Robertsonia, pelivalinta on helppo.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Jimmy Robertson @2.50

Bet90 - Lue arvostelu

2.50

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.50

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.50

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.45

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan