International Championships: Shaun Murphy - Neil Robertson

Julkaistu: 07.08.2019 09:34


International Championships: Shaun Murphy - Neil Robertson
International Championships | Shaun Murphy - Neil Robertson | 14:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Shaun Murphy pelaa varsin erikoista turnausta ja on edennyt jo kolmannelle kierrokselle, vaikka olisi hyvin voinut pudota jo paljon aiemmin. Avausottelussa Yuan Sijunia vastaan Murphy nappasi 6-5- voiton, vaikka Yuan löi peräti kahdeksan yli 50 breikkiä. Sen sijaan Murphy teki vain tilastobreikit 79 ja 50.

Toisella kierroksella Murphy kohtasi toisen kovan kiinalaisen, juuri Riga Mastersin voittaneen Yan Bingtaon. Smurffi eteni heti alkuun 5-0 -johtoon, mutta hävisi tämän jälkeen neljä seuraavaa freimiä. Lopulta Murphylle irtosi jatkopaikka 6-4 -voitolla. Yania vastaan Murphyn peli oli paljon parempaa. Vuoden 2005 maailmanmestari iski otteluun kuusi tilastobreikkiä: 61, 60, 78, 78, 103 ja 67.

Jos Murphy on joutunut pelaamaan kaksi todella kovaa ottelua tiukkoja kiinalaisia vastaan, on Neil Robertson saanut pelata helpompia vastuksia vastaan. Avauskierroksella aussi kohtasi Nigel Bondin, joka kaatui helposti lukemin 6-2. Toisella kierroksella vastaan tuli Ricky Walden, ketä vastaan Robertsonin piti tapella täydet 11 freimiä voittaakseen ottelun 6-5.

Robertson löi Waldenia vastaan kolme centurya, eli pussitustaidot ovat tälläkin kaudella kunnossa. Peli muuten ei kuitenkaan ollut parhaassa tikkarissa ja nyt vastus jälleen huomattavasti kovenee. Robertson ei ole alkukaudesta saanut vielä aivan viime kauden lyöntiään päälle, kuten ymmärtää sopii.

Robertson on viime vuosina hallinnut miesten keskinäisiä kohtaamisia; viidestä edellisestä kohtaamisesta Robbo on voittanut neljä. Kaiken kaikkiaan miehet ovat kohdanneet 33 kertaa, joista Robertson on voittanut 22 ja Murphy 11. Suosikki Robertson on myös tulevaan otteluun.

Peli ei kuitenkaan ole siinä kunnossa aussilla, että hän mikään ylivoimainen suosikki olisi. Murphyn peli ailahtelee, mutta se on ajoittain myös todella korkealla tasolla. Robertson vastustajan varmasti sytyttää Murphyn ja lähes kolmen kertoimet Murphylle tähän kamppailuun ovat hieman liikaa.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Shaun Murphy @2.95

Mobilebet - Lue arvostelu

2.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.90

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.90

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan