Snooker: Shaun Murphy - Ronnie O'Sullivan | The Rocket jo yliarvostettu?

Julkaistu: 08.11.2018 17:53


Snooker: Shaun Murphy - Ronnie O'Sullivan | The Rocket jo yliarvostettu?
Snooker | Shaun Murphy - Ronnie O'Sullivan | 21:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Huiman Champion of Champions turnauksen ensimmäisessä semi-finaalissa nähdään uusinta viime vuoden finaalista. Puolustava mestari Shaun Murphy marssi melko vakuuttavasti semeihin maanantaina ja Ronnie "The Rocket" O'Sullivan teki seuraa yhtä vakuuttavan esityksen jälkeen päivää myöhemmin. Kansansuosikkina O'Sullivan on jälleen kerännyt valtavan pelikannatuksen, mutta ei ottelu missää nimessä selvää kauraa ole.

O'Sullivan selvitti alkulohkossa tieltään ensin Stuart Binghamin 4-2 ja perään John Higginsin 6-3. Higgins johti lohkofinaalia jo 3-2, mutta Ronnie pisti isoa vaihdetta silmään ja painoi kolme yli sadan breikkiä viimeiseen neljään freimiin. Vahva loppu näkyy myös tämän ottelun kertoimissa, joissa Ronnie on asetettu todella selväksi suosikiksi.

Hallitseva mestari Murphy hoiti lohkonsa aivan yhtä tyylikkäästi kaatamalla ensin Jimmy Robertsonin 4-2 ja perään Ding Junhuin 6-3. Murphyn otteet olivat positiivinen yllätys, sillä mies ei ole ollut aivan pelinsä päällä viime aikoina. Varsinkin finaalin loppu Dingiä vastaan oli Murphyltä todella vahvaa tykitystä.

The Rocket on tässä väistämättä suosikki, siitä ei ole kahta sanaa. Murphy osoitti kuitenkin kahdessa aiemmassa ottelussa parantavansa kaiken aikaa, eikä odotuksia vahvempi esitys myöskään välierässä yllättäisi. Hallitseva mestari pakottanee ottelun pitkäksi. Ronnie on kertoimien valossa asetettu jälleen kerran liian suureksi suosiksi, mutta vielä parempaa pelattavaa löytyy ottelun freimimäärästä.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Yli 9.5 freimiä @2.40

Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.23

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

2.23

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.23

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan