Riga Masters: Shaun Murphy - Zhang Anda

Julkaistu: 12.06.2019 10:59


Riga Masters: Shaun Murphy - Zhang Anda
Riga Masters | Shaun Murphy - Zhang Anda | 18:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Zhang Andan kevät oli pettymyksiä täynnä, eikä pelaamisesta meinannut tulla yhtään mitään. China Openissa Zhang putosi jo karsinnoisa Ryan Daylle 6-2, Gibraltar Openissa 1. kierroksella Robin Hullille 4-2 ja MM-karsinnoissa 1. kierroksella Hossein Vafaie Ayourille 10-4.

Shaun Murphyn kausi oli myös paha mahalasku ja ranking-sijoitus laski reilusti. MM-kisoissa Murphy kuitenkin hieman piristyi ja voitti Luo Honghaon puhtaasti 10-0 avauskierroksella. Toisella kierroksella vastus oli liian kova, kun huippukuntoinen Neil Robertson pöllytti Murphya 13-6.

Kiinalaiselta Zhangilta ei ole löytynyt pitkään aikaa tulivoimaa break building -puolelta ja itseluottamus on hävyksissä. Mies on kova taistelija, mutta Murphya vastaan pelatessa pitää pystyä voittamaan freimejä yhdeltä istumalta, mikäli haluaa viedä otteluita.

Zhangin ura alkaa olla ikävä kyllä menossa pahasti alasuuntaan. Myös Murphyn käyrä on hiipumaan päin, mutta todella pedantti harjoittelija tekee edelleen valtavasti töitä pelinsä eteen. Tasoero on valtava Murphyn eduksi ja voisi uskoa että Smurffilla riittää tähän kauteen paljon nälkää.

Suosikista ei ole mitään epäselvyyttä. Murphyn tasoitukselliset kertoimet ovat varsin oivia pelikohteita.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Murphy -1,5 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.89

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.89

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan