FA Cup: Sheffield United - Barnet

Julkaistu: 04.01.2019 15:01


FA Cup: Sheffield United - Barnet
FA Cup | Sheffield United - Barnet | 16:00
Sunnuntaina pelataan FA Cupia 8 ottelun verran. Championship tasolla pelaava sarjan yksi kärkijoukkue Sheffield United kohtaa National Leaguessa pelaavaa Barnetia vastaan. Championshipin ja National Leaguen välissä on kaksi sarjatasoa League One ja League Two. Sheffield United aloittaa FA Cupin urakkansa tästä ottelusta, kun Barnet on pelannut jo kaksi kierrosta. Barnet pelasi viime kaudella League Two-tasolla, mutta tippui sarjatasoa alemmaksi.

Barnet voitti aikaisemmin League Onessa pelaavan Bristol Roversin sekä National League Northissa, eli vielä tasoa alempana pelaavan Stockportin. Barnet on tällä kaudella pelannut National Leaguessa keskinkertaisesti, ollessaan sijalla neljätoista 25 pelatun ottelun jälkeen. Viime aikoina Barnet on esiintynyt omassa sarjassaa kohtalaisesti, voittaen kolme viimeisestä viidestä ottelustaan. Verrattaessa Barnetia ja Sheffield Unitedia, voidaan kuitenkin puhua täysin eri kokoluokan jalkapallojoukkueesta.Sheffield United taistelee jopa noususta Valioliigaan ja on tällä hetkellä Championshipin sijalla kolme. Joukkue on ottanut kolme peräkkäistä voittoa ja voitti viime ottelussa suvereenisti Wiganin 3-0. Näissä kolmessa edellisessä ottelussa Sheffield United on tehnyt kaikissa 3 maalia. Sheffield Unitedn pelaajabudjetti tällä kaudella on n. 6 miljoonan punnan luokkaa. Barnetilla pelaajiston markkina-arvo on hieman alle miljoona kokonaisuudessaan. Sheffield United saattaa lepuuttaa jonkin verran heidän ykkösmiehiään, mutta heillä on kuitenkin useamman päivän mittainen lepo ennen seuraavaa Championshipin ottelua, joten periaatteessa isolle lepuutukselle ei olisi tarvetta.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Sheffield United -2,5 @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.00

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.80

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.80

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.80

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.77

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan