Championship: Sheffield United - Sheffield Wed

Julkaistu: 09.11.2018 13:46


Championship: Sheffield United - Sheffield Wed
Championship | Sheffield United - Sheffield Wed | 21:45
Katso ilmaiseksi
Katso ottelu live stream -lähetyksenä netissä! Siirry sivustolle Nordicbet.com, luo ilmainen pelitili ja siirrä väh. 1€ tilille, niin näet ottelun. Voit aiheesta lisää täältä: Jalkapallo Live Streamit

Championshipin ainoassa ottelussa pelataan perjantaina paikalliskamppailu Sheffieldin joukkueiden välillä. Sheffield United oli hetki sitten jopa sarjakärkenä, mutta on valahtanut pari sijaa alaspäin. Joukkueella on kuitenkin mahdollisuus nyt nousta voitolla takaisin kärkipaikalle, jonka he varmasti haluaisivat.

Wednesday on näistä joukkueista heikompi ja he ovat sarjataulukossa tällä hetkellä sijalla 17. Joukkueen viretila on heikohko, kun neljä viimeistä ottelua on päättynyt tappioon. Viimeaikaiset vastustajat ovat olleet lähtökohtaisesti kovempia, mutta Wednesday on saanut useammalla maalilla käkättimeen. Puolustus on vuotanut Wednesdayllä pahemman kerran ja joukkue on päästänyt tällä kaudella sarjassa eniten maaleja.Unitedin maalipyssy Billy Sharp on ollut hyväss vireessä ja on sarjan maalipörssissä toisena kymmenellä osumallaan. Wigania vastaan hiljattain Sharp iski hattutempun ja tulee varmasti tänäänkin olemaan hyvin vaarallinen. Sharp pelaa elämänsä kautta, kun viime kaudella 34 Championshipin ottelussa syntyi 13 täysosumaa ja nyt jo 16 ottelun jälkeen on kasassa kymmenen maalia.

Paikalliskamppailut ovat aina oma juttunsa ja vaikka kuinka suoritustaso olisi heitellyt, tulee derbyissä aina extralatausta joukkueelle. Voimme odottaa hyvin viihdyttävää futismatsia tästä kamppailusta. United on iso suosikki ansaitusti, mutta kotietua Unitedilla ei tänään ole täysimääräisenä kuin Wednesdayn fanit tulevat varmasti paikanpäälle antamaan tukensa vierasjoukkueelle. United voittanee ottelun, mutta Wednesday pystynee silti tekemään yhden maalin ottelussa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.83

Bet90 - Lue arvostelu

1.83

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.83

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.80

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.79

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.79

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.79

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.79

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan