SHL: Färjestad BK - Brynäs IF

La 19.11.2022 | 16.15 | SHL | Färjestad BK - Brynäs

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 16:15


Färjestad loistovireessä!


Kotijoukkue Färjestad tulee otteluun SHL:n toiselta sijalta, 17 ottelun jälkeen pisteitä on kasassa 32 ja piste-ero johtavaa Växjöhön on vain kaksi pistettä, Växjö on myös pelannut pelin enemmän, joten se vain korostaa isäntien loistavia otteita. Färjestad tulee matsiin peräti kuuden sarjamatsin mittaisessa pisteputkessa, näistä kuudesta ottelusta joukkue on voittanut neljä. Edellisellä sarjakierroksella Färjestad kaatoi vieraskentällä HV-71:sen numeroin 2-3, joukkueen tehomiehenä hääräsi ykkösketjun laidassa pelannut hyökkääjä Marcus Nilsson, joka nakutti ottelussa kaksi maalia.Varsinkin puolustuspelaaminen on ollut isännillä timanttia, näiden kuuden viimeisimmän sarjamatsin aikana ei vastustaja ole kertakaan tehnyt Färjestadin verkkoon varsinaisella peliajalla yli kahta maalia, tämä jos joku on vakuuttavaa jälkeä. Osansa tähän on sanottavanaan myös joukkueen maalivahtiparilla, Matt Tomkins ja Dennis Hildeby, molemmat herrat ovat tällä kaudella torjuneet kiekkoa yli 90% torjuntaprosenteilla.

Brynäs todella ailahtelevainen!


Brynäsin kausi on ollut yhtä vuoristorataa, joukkue on edellisestä yhdeksästä pelistään voittanut neljä ja hävinnyt viisi, tasaisuus puuttuu otteista totaalisesti ja se näkyy myös sarjasijoituksessa. Joukkue löytyy sarjan yhdeksänneltä sijalta, pisteitä 18 pelatun matsin jälkeen on kasassa 26. Vaikka se onkin vain kuusi pistettä vähemmän mitä ottelun isännillä, niin ei vieraiden otteet ole lähelläkään niin vakuuttavia kuin isäntien. Tasaisuutta on löydyttävä mikäli Brynäs meinaa säälipleijarit välttää ja napata suoran paikan puolivälieristä.

Edellisellä sarjakierroksella Brynäs nappasi itselleen voiton, joukkue kaatoi kotikentällään sarjan häntäpäässä olevan Malmön numeroin 4-0. Joukkueen tehomiehinä ottelussa hääräsivät tanskalaishyökkääjä Nick Olesen ja ruotsalaispuolustaja Johannes Kinnvall, jotka molemmat merkkauttivat ottelussa itselleen tehot 1+1. Jokereiden KHL-seikkailun aikana suomalaisjoukkuetta edustanut maalivahti Anders Lindbäck merkkautti itselleen nollapelin, torjuntoja matsissa tuli tosin vaivaiset 13 kappaletta.
Etu isännillä!


Meidän kirjoissamme kotijoukkue on otteluun tultaessa suosikki, sen verran vakuuttavampi on Färjestad tällä kaudella ollut. Färjestad on tällä kaudella pelannut vain kuusi kotimatsia, joista se on saanut pisteitä viidessä ja voittanut neljä. Brynäs sen sijaan lukeutuu sarjan heikoimpiin vierasjoukkueisiin, emmekä jaksa uskoa joukkueen pystyvän Färjestadia haastamaan. Isäntien vahva puolustuspelaaminen tulee olemaan myrkkyä vieraille ja Färjestad nappaa itselleen kolme pistettä!

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2: Färjestad BK @1.75

William Hill - Lue arvostelu

1.75

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.73

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys