SHL: Färjestad BK - Timrå IK

La 3.12.2022 | 16.15 | SHL | Färjestad BK - Timrå IK

Kohde sulkeutuu: 03.12.2022 16:15


Isännät ailahtelevaisia!


Färjestad tulee otteluun SHL:n neljänneltä sijalta, pisteitä joukkue on 22 pelaamastaan ottelusta saalistanut itselleen 38 kappaletta. Piste-eroa johtavaan Växjöhön joukkueella on kuusi pistettä, saman verran isännillä on kaulaa myös säälipleijareihin, joten kohtalaisen levollisin mielin voivat isännät olla. Färjestadin vire kuitenkin saattaa joukkueen faneja huolestuttaa, sillä isännät ovat viidestä viimeisimmästä ottelustaan voittanut kaksi ja hävinnyt kolme, kuntopuntarissa joukkue majaileekin sarjan alemmassa keskikastissa.

Färjestad tulee otteluun tappio niskassaan, joukkue taipui kotikentällään pelanneelle Röglelle numeroin 4-2. Färjestad oli joukkueessa pelillisesti aavistuksen isäntiä edellä, mutta niin vain Rögle nappasi itselleen kolme pistettä. Suurimpana piikkinä Färjestadin lihassa oli Röglen kanadalaishyökkääjä Riley Sheen, joka teki kaksi maalia. Färjestadin maaleista ottelussa vastasi hyökkääjä Michael Lindqvist.Timrå nousussa!


Timrå tulee otteluu peräti sarjan kolmannelta sijalta, pisteitä joukkue on 22 pelaamstaan matsista napsinut itselleen 40. Piste-eroa sarjan piikkipaikalle on vain neljä pistettä, joten mikäli tämä loistovire kantaa vielä muutaman ottelun, saatetaan Timrå nähdä jopa sarjan piikkipaikalla. Timrå tulee otteluun jahtaamaan itselleen jo viidettä perättäistä voittoa, kuntopuntarissa joukkue majailee peräti toisena. Maaliero näissä viidessä ottelussa on mykistävä 20-6, joten mistään suonenvedosta tässä tuskin on kyse.

Timrå nappasi edellisellä kierroksella mykistävän kotivoiton, kun joukkue murskasi vieraaksi saapuneen Frölundan peräti numeroin 5-0. Joukkueen tehomiehinä ottelussa hääräsivät hyökkääjät Nick Halloran ja Robin Hanzl, jotka kumpikin merkkauttivat itselleen tehot 1+1. Timrån maalia vartioinut David Rautio merkkautti itselleen nollapelin, torjuntoja kassarille kertyi lopulta 23.
Me lähdemme kokeilemaan ottelusta rahastusta vieraiden kautta. Timrån vire on sen verran vakuuttava, että olisi hölmöä olla kokeilematta joukkuetta tälläisellä kertoimella. Timrån Moneyline-voitosta tarjoillaan reilusti päälle kahden kerrointa ja se kelpaa lähtökohtiin nähden meille paremmin kuin hyvin, varsinkin kun kyseessä on tosiaan se Moneyline-kohde, eli osumaan kelpaa myös voitto jatkoajan tai voittomaalikilpailun jälkeen!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Timrå IK @2.53

Huti
William Hill - Lue arvostelu

2.53

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.4

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.38

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys