SHL: Timrå IK - Skellefteå

La 19.11.2022 | 16.15 | SHL | Timrå IK - Skellefteå

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 16:15


Timrån alkukausi ollut positiivinen!


Timrå on ollut hyvä ja keikkuukin 17 pelaamansa ottelun jälkeen SHL:n sarjataulukossa peräti viidentenä. Joukkueen tavaramerkiksi kauden aikana on tullut tasaisien otteluiden pelaaminen, tästä osoituksena se että 11 nappaamastaan voitosta peräti kuusi on tullut joko jatkoajan tai rankkareiden jälkeen, joukkueella on siis äärimmäisen kestävä selkaranka. 17 kierroksen jälkeen joukkueella on pisteitä kasassa 28, eikä isännät ole sarjan kärkipaikkaa perässä kuin kuusi pistettä.

Edellisellä sarjakierroksella Timrå nappasi itselleen voiton, joukkue kaatoi vieraskentällä Malmön numeroin 2-3. Joukkueen tehomiehenä ottelussa hääräsi puolustaja Tim Erixon, joka merkkautti itselleen tehot 1+1. Suomalaisista pisteiden makuun pääsi puolustaja Joonas Lyytinen, joka merkkautti itselleen syöttöpisteen ottelun avausmaaliin. Timrån maalissa äärimmäisen vahvaa kautta pelaava Jacob Johansson merkkautti itselleen yhden voiton lisää, Johansson on tällä kaudella pelannut 14 ottelua loistavalla torjuntaprosentilla 92,15% (!)Skellefteå saanut koneensa käyntiin!


Skellefteå on vihdoin herännyt tähän kauteen, joukkueen alkukausi oli ailahtelevainen ja mahtuipoas mukaan yksi viiden ottelun mittainen tappioputkikin. Nyt joukkue on hyvässä vireessä, vieraat ovat voittaneet neljä viimeisintä sarjamatsiaan ja jahtaavat viidettä perättäistä. Varsinkin puolustuspelaaminen on tässä voittoputkessa ollut rautainen, joukkue ei ole kertaakaan laskenut sarjamatseissaan kahta maalia enempää. Joukkue on noussut sarjataulukossa jo kolmanneksi, eikä piste-erokaan kärkipaikalle ole kuin viisi pistettä, joten jahti on todellakin alkanut.

Edellisellä kierroksella Skellefteå kaatoi vieraskentällä Frölundan numeroin 1-4, joukkueen tähtenä matsissa tuikki ruotsalaishyökkääjä Andreas Wingerli, joka merkkautti ottelussa tehot 1+2. Oman kortensa kekoon kantoi myös edelliskausilla Ässiä edustanut maalivahti Linus Söderström, joka torjui ottelussa 21 laukausta. Söderström on tällä kaudella ollut aivan jäätävä, kassari on pelannut kuusi ottelua torjuen niissä kiekkoja peräti 94,25% varmuudella. Päästettyjen maalien keskiarvo Söderströmillä on 1,34, joten ei liene liioittelua sanoa maalivahdin olevan tällä hetkellä ilmiliekeissä.Luotamme vieraisiin!


Me luotamme ottelussa voittoputkessa liihottavaan Skellefteåhon. Timrå on kotipelaamista katsellessa sarjan keskikastia ja Skellfeteå on vieraspelaamisessa sarjan viidenneksi paras joukkue. Skellefteå on myös vireensä lisäksi materiaaliltaan isäntiä edellä, joten ei meidän luottomme täysin tuulesta temmattua ole. Timrå on kuitenkin tällä kaudella osoittanut sitkeytensä, emmekä uskalla vieraiden suoraa voittoa lapulle pelata, varmistelemmekin hieman ja pelaamme vieraita Moneyline-kohteena, eli voitto jatkoajan tai voittomaalikilpailun jälkeen kelpaa myös!

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Moneyline: Skellefteå @1.86

Osuma
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.8

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys