Harjoitusottelu: Sibir Novosibirsk - Jokerit

Julkaistu: 07.08.2019 12:34


Harjoitusottelu: Sibir Novosibirsk - Jokerit
Harjoitusottelu | Sibir Novosibirsk - Jokerit | 18:30
Jokerit jatkaa valmistautumista KHL kauteen Valkeakoskella, vastaan asettuu Sibir Novosibirsk. Sibir avasi eilen Valkeaskosken leirin hallitsevaa Liiga mestari HPK:ta vastaan, ottelu päättyi voittomaalikilpailun jälkeen venäläisille 3-2.

Sibir jäi viime kaudella ilman pudotuspelipaikkaa itäisessä konferenssissa sijoittuen yhdeksänneksi. Joukkuetta on uudistettu ja Siperiassa nähdään ensi kaudella mm. peräti neljä suomalaispelaajaa, kun Harri Säteri, Juuso Puustinen, Jukka Peltola ja Mikael Ruohomaa pukevat Sibir paidat päälle. Suomalaiset eivät olleet eilen kokoonpanossa, joten mahdollisesti heidän vuoronsa on tänään.

Jokerit aloitti kauden pelien osalta viime viikon perjantaina Neftehimikiä vastaan, ottelu päättyi kolmannen erän maaleilla 3-2 narripaidoille. Jokerit käyttävät harjoitusotteluissa laajaa materiaalia hyväksi, kun viime ottelussa pelanneet Sami Lepistö, Peter Regin ja Brian O’Neill ovat lepovuorossa, heidän paikkansa illan otteluun ottavat viime ottelussa huilanneet Jesse Joensuu, Marko Anttila, Mika Niemi, Viktor Lööv ja Alex Grant. Loukkaantumisen takia sivussa ovat Veli-Matti Savinainen ja Nicklas Jensen.

Sibir pelasi eilen HPK:ta vastaan, eikä joukkueen peli ollut vielä valmista, eilisen perusteella siperialaisille on luvassa vaikea ilta. Paikka paikoin HPK hallitsi ottelua ja loi vaarallisemmat maalipaikat. Sibirin osalta vastus kovenee selvästi eilisestä, Jokerit ovat Valkeakoskella vahvalla joukkueella liikenteessä. Kertoimien valossa Jokereiden voitosta saa yllättävän hyvää kerrointa ja se kelpaa peleihin, mutta panoksessa täytyy muistaa, että kyseessä on harjoitusottelu.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Jokerit @1.80

NordicBet - Lue arvostelu

1.80

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.80

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan