Superpesis: Siilinjärvi - Imatra

Julkaistu: 08.08.2019 11:17


Superpesis: Siilinjärvi - Imatra
Superpesis | Siilinjärvi - Imatra | 18:00
Siilinjärvi on voittanut edellisestä viidestä ottelustaan vain yhden ja senkin vain kahden pisteen arvoisesti, vaikka joukkue on saanut pelata viidestä edellisestä pelistään neljä kotikentällä. SiiPe onkin siinä mielessä harvinainen sarjanousija, että se pelaa paremmin vieraissa kuin kotona.

Pirteää peliä koko kesän esittänyt joukkue on jäämässä nyt suurimman ongelmansa, todella ohuen pelaajamateriaalin uhriksi. Kun ykkösvaihtajiin kuuluva Simo Vainikainen loukkaantui, loppui myös SiiPen pisteiden kerääminen.

Paine Siilinjärven niskassa kasvaa toden teolla. Koskenkorva on noussut sarjataulukossa kohisten jo tasoihin Siilinjärven kanssa ja Siipe jäämässä runkosarjassa toiseksi viimeiselle sijalle. Tämä tietää putoamiskarsintasarjaa Alajärven Ankkureita vastaan, mistä häviäjä putoaa suoraan Ykköspesikseen.

Tuon sarjan voittajakin joutuu vielä jatkamaan karsintoja Ykköspesis-joukkuetta vastaan, joten todellinen kurimus on kahdelle viimeiselle tiedossa ja jokainen joukkue pyrkii tuon kohtalon välttämään kaikin tavoin. Panokset sarjan häntäpäässä ovat viimeisillä kierroksilla valtavat.

Vainikaisen loukkaantuminen on ollut katastrofi. Siilinjärvi on Vainikaisen loukkaantumisen jälkeen onnistunut lyömään juoksuja todella vähän; Seinäjokea vastaan kaksi juoksua, Hyvinkäätä kolme ja Imatraa vastaan kaksi juoksua.

Imatralla on ottelussa myös valtava panos; se pelaa pudotuspelipaikasta. Ennen tätä kierrosta IP-V on vain pisteen Kiteen perässä, joten tästä ottelusta se janoaa kolmea pistettä. Siilinjärven sisäpeli on niin heikoissa kantimissa, että vierassuosikin voitto on lähellä.

Pelivalintamme:

1x2: Imatra @1.75

Betsafe - Lue arvostelu

1.75

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.75

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan