Superpesis: Siilinjärvi - Kitee

Julkaistu: 14.06.2019 12:51


Superpesis: Siilinjärvi - Kitee
Superpesis | Siilinjärvi - Kitee | 18:00
Nousijajoukkue Siilinjärven Pesis on pelannut ennakkoluulotonta alkukautta, mutta materiaalin kapeus rajoittaa huomattavasti tekemistä. Joukkue on kerännyt 10 ottelusta seitsemän pistettä ja on sarjataulukossa viimeisenä. Lyötyjä juoksuja on kertynyt plakkariin ainoastaan 3,7 ottelua kohden.

Kiteen Pallo on kerännyt 10 pistettä samasta määrästä otteluita. Peli ei ole vielä lähtenyt totaalisesti rullaamaan ja ennen kaikkea sisäpelissä on ongelmia. Lyötyjä juoksuja on tästäkin huolimatta kuitenkin paljon Siilinjärveä enemmän koossa: 7,4 ottelua kohden.

Coolbet tarjoaa otteluun kohteen "kumpi lyö enemmän juoksuja: Mikko Hakomäki vs. Valentin Ikonen", mikä nostetaan ehdottomasti pelivihjeeksi. Kitee on sekä ulko- että sisäpelissä laadukkaampi, joten se tullee luomaan enemmän kolmostilanteita, eli kotiutusyrityksiä. Se on myös onnistunut lyömään juoksuja kotijoukkuetta selvästi enemmän.

Mikko Hakomäki on lyönyt kaudella kahdeksan juoksua kotiutusprosentilla 49%, kun taas Valentin Ikonen on lyönyt juoksuja tuplamäärän ja vieläpä paljon paremmalla onnistumisprosentilla: 69%. Ikonen oli edellisessä Kempele-ottelussa komeassa lyöntivireessä, joten myös itseluottamus on varmasti kunnossa.

Ikoselle tarjotaan kaksintaisteluun kerrointa 1,60 ja äärimmäisen osuva kohde kelpaa lapulle.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Kumpi lyö enemmän juoksua: Mikko Hakomäki vs. Valentin Ikonen 2 @1.60

Coolbet - Lue arvostelu

1.60

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan