Superpesis: Siilinjärvi - Seinäjoki

Julkaistu: 04.08.2019 15:25


Superpesis: Siilinjärvi - Seinäjoki
Superpesis | Siilinjärvi - Seinäjoki | 17:00
Siilinjärvi pelaa todella isoista pisteistä, eikä kahdessa edellisottelussa ole todellakaan kulkenut. Kun Simo Vainikainen on ollut joukkueen ykköskärjestä poissa, tilanteiden rakentelu on vaikeutunut huomattavasti. Imatraa vastaan vieraissa SiiPe löi kaksi juoksua ja Hyvinkäätä vastaan kotona kolme juoksua.

Seinäjoki ei ole kaikista parhaita ulkopelijoukkueita, mutta tässä ottelussa se on valtava suosikki ja sisäpelissä joukkue on ennen kaikkea valovuoden Siilinjärveä edellä. Jymyjussit tulee todella suurella todennäköisyydellä luomaan enemmän kolmostilanteita, mitä isännät.

Tähän nähden Coolbetin juoksukertoimet ovat mielenkiintoisessa valossa. Vieraiden Henri Puputti on siirretty sisäpelissä numerolla viisi, mikä tarkoittaa ennen kaikkea kotiutusvastuuta. Puputti on kotiuttajana edelleen varsin kovalla tasolla, mutta mies pystyy myös lyömään läpilyöntejä vaihtotilanteissa, mitkä palkitsevat kyllä Siilinjärven kentällä juoksuilla.

Puputti saa Coolbetin sivustolla 1,90 kertoimen, että lyö enemmän juoksuja kuin Siipen lyöjäjokeri Kimmo Lukkari. Odotusarvo on, että Puputti saa enemmän yrityksiä kotiin, sillä SiiPen sisäpeli on ollut viime viikot aivan kujalla.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Lyö enemmän juoksuja: Henri Puputti @1.90

Coolbet - Lue arvostelu

1.90

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan