Ykköspesis: Simo - Laukaa

Julkaistu: 03.08.2019 11:00


Ykköspesis: Simo - Laukaa
Ykköspesis | Simo - Laukaa | 14:00
Joukkueet kohtasivat edellisen kerran Laukaassa, jolloin Laukaan Urheilijat vei voiton jaksoin 2-0, mutta tuon jälkeen on tapahtunut todella paljon. Laukaan lukkariongelmat ovat syventyneet entisestään ja miehiä on tippunut muutenkin kokoonpanosta.

Eilen Oulussa Laukaa taisteli kohtalaisen tasaisen tappion lukemin 2-0 (2-0, 4-2). Lähelläkään jaksovoittoa joukkue ei kuitenkaan ollut missään nimessä ja Simolla on lauantain ottelussa nyt rasitusetu puolellaan.

Simo nauttii ottelussa myös todella vahvaa kotietua ja se on etenkin sisäpelin puolesta huomattavasti vieraita vahvempi. Putoamiskamppailun osalta tämä ottelu on isännille äärimmäisen tärkeä, sillä 2-0 -voitolla jäisi vielä minimaalisia mahdollisuuksia nousta ulos karsintapaikoilta. Samalla joukkue pelaa myös kotiedusta mahdollisiin putoamiskarsintoihin ja ennen kaikkea pyrkii välttämään suoran putoamisen, mikä sekin on vielä mahdollista.

Laukaa voisi päinvastoin voitolla jo varmistella omaa sarjapaikkaansa ensi kaudelle. Panosta pelissä siis riittää, mutta kotietu ja Laukaan loukkaantumishuolet kääntävät kelkkaa vahvasti isännille. Simon suorasta voitosta tarjotut kertoimet kuuluvat peleihin.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Simo @2.46

Coolbet - Lue arvostelu

2.46

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan