Ykköspesis: Simo - Oulu

Julkaistu: 07.08.2019 09:55


Ykköspesis: Simo - Oulu
Ykköspesis | Simo - Oulu | 18:00
Ykköspesiksen pohjoisen derbyssä kohtaavat keskiviikkona Simon Kiri ja Oulun Lippo. Joukkueet kohtaavat neljättä kertaa tällä kaudella, Oulu on voittanut kaikki kolme edellistä kohtaamista.

Sarjan avausottelussa Simo sai ryöstettyä Oululta jakson, mutta tämän jälkeen Lippo voitti molemmat kamppailut puhtaasti 2-0. Tasoero joukkueiden välillä onkin todella suuri Oulun eduksi.

Sarjanousija vahvistui viime kierroksilla Antti Vihtkarilla, joka palaa takaisin Simon Kirin paitaan. Mies ei ole kuitenkaan enää vuosiin ollut parhaassa iskussaan ja pelikyky on täysi kysymysmerkki tässä vaiheessa. Alkukesän mies toimi Kempeleen Kirin Superpesis-joukkueen pelinjohtajana, mistä sai kuitenkin lähteä.

Simolla on alla kaksi katastrofaalista tappiota Laukaan Urheilijoita vastaan. Nuo tappiot varmistivat käytännössä sen, että joukkue joutuu putoamiskarsintoihin. Samalla kuitenkin myös uhka suorasta putoamisesta nousi aivan uudelle tasolle, kun Kannuksen Ura hengittää nyt jo kahden pisteen päässä niskaan.

Simon tilanne on hyvin hankala, kun kolme kierrosta on jäljellä. Kannuksella on varsin helppo loppuohjelma (Ylivieska, Ylivieska, Laukaa), kun taas Simo pelaa todella kovia otteluita (Oulu, Hamina, Kuopio). Paine sarjapaikan säilyttämisestä onkin varmasti kova.

Oulu pyrkii varmistamaan runkosarjan kakkospaikan, mikä toisi kotiedun ja helpompaa vastusta Superpesis-karsintoihin. Merkitys kakkos- ja kolmospaikan välillä on varsin suuri, joten Oulu on takuulla todella motivoitunut tähän otteluun.

Tasoero on todella suuri Oulun eduksi, eikä Simo saa tähän kamppailuun aivan vastaavaa kotietua myöskään. Lipon kertoimet kelpaavat pelille.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

1x2: Oulu @1.55

Coolbet - Lue arvostelu

1.55

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan