Ykköspesis: Simon Kiri - Ylivieska

Julkaistu: 12.06.2019 13:55


Ykköspesis: Simon Kiri - Ylivieska
Ykköspesis | Simon Kiri - Ylivieska | 18:00
Simon Kiri saa vieraakseen Pohjois-Pohjanmaalta Ylivieskan Kuulan.

Simon Kiri nousi ensimmäisenä lappilaisena joukkueena Ykköspesikseen viime kauden päätteeksi. Ennakoissa Kiriä pidettiin sarjan heikompana joukkueena ja sitä se on myös ollut. Joukkue on sarjan viimeinen kolmella pisteellä. Sarja alkoi uskomattomalla taistelu tappiolla vasta supervuoroparissa Oulun Lipolle. Sen jälkeen Kiri on päässyt kerran pisteille, kun kotikentällä kaatui Vähäkyrön Viesti supervuoroparin jälkeen.

Ylivieskan Kuulan kausi on myös alkanut vaikeasti. Yhdeksästä ottelusta Kuula on voittanut kaksi ja molemmat voitot ovat tulleet paikallisvastustaja Kannuksen Uraa vastaan. Joukkueet kohtasivat viime lauantaina Ylivieskassa ja Kuula voitti lähes 800 katsojan edessä 2-0 (8-1, 4-3).

Kirin kotiottelu ja viikkopeli tasoittavat ottelun lähtökohtia, eikä kotijoukkueen jaksovoitto olisi yllätys. Lähtökohtaisesti silti Ylivieska on laadukkaampi joukkue. Meidän pelivalintamme otteluun on Ylivieskan ml voitto Coolbetin kertoimella 2.03.
Testaa uutta pesis-sivustoa!

Uusi vedonlyöntisivusto Coolbet tarjoaa netin parhaita kertoimia! Kokeile nyt uutta vedonlyöntisivustoa: luo uusi pelitili ja talleta 150€, niin saat heti 300€ pelirahaa. Coolbet tarjoaa kertoimet sekä Superpesiksen, Ykköspesiksen että jopa Suomensarjan otteluihin!
Coolbet: Lunasta 150€ arvoinen bonus tästä Bonuskoodi: COOL150 >>

Pelivalintamme:

Ylivieska ML @2.03

Coolbet - Lue arvostelu

2.03

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan