Veikkausliiga: SJK - HIFK | Joko nyt SJK?

Julkaistu: 05.04.2019 17:02


Veikkausliiga: SJK - HIFK | Joko nyt SJK?
Veikkausliiga | SJK - HIFK | 15:00
NordicBet NordicBet
SJK ja HIFK avaavat omalta osaltaan vuoden 2019 Veikkausliigan Seinäjoella lauantaina. SJK on ollut krooninen alisuorittaja oikeastaan jo mestaruuskaudestaan lähtien, mutta jälleen kerran kaikki näyttää lakeuksilla ennen kautta lupaavalta. Sarjanousija HIFK on Veikkausliigan köykäisin joukkue, joten SJK:lla on kultainen sauma aloittaa kausi tyylillä.

SJK ei ole vuosikausiin saanut oikein mitään kestävää rakennettua. Jälleen kerran palikat ovat kuitenkin ainakin paperilla varsin mukavassa asennossa. Materiaali on hyvä (keskikentän osalta jopa sarjan paras) ja Alexei Eremenkon jatko penkin takana tuo toimintaan myös jonkinlaista jatkuvuutta. Seura on myös vahvistanut osaamistaan niin toimiston kuin fysiikkavalmennuksen puolella, mikä luonee paremmat edellytykset menestykselle.

SJK jatkoi kovia hankintojaan aivan kauden kynnykselle asti. Loppuviikosta uutisoitiin niin nuoren hyökkääjän Serge Atakayin lainapestistä kuin laitapakki Trevor Elhinin hankinnasta. Kotijoukkue on myös lähes täysin terve, kun ainoastaan puolustaja Jarkko Hurme on varmuudella sivussa. Materiaaliltaan SJK on selvästi ylemmän jatkosarjan joukkue ja voi kaiken onnistuessa taistella myös mitaleista.

HIFK on puolestaan ainakin paperilla sarjan heikoin nippu. Toki alkukausi ja nousijan into auttavat, mutta tällä materiaalilla on kovin vaikea nähdä stadilaisten säilyvän sarjassa. HIFK on talven mittaan kärsinyt myös varsin paljon loukkaantumisista, mihin ei olisi kapealla materiaalilla varaa. Joukkue on uudistunut viime kaudesta lähes täysin ja tuore valmentaja Tor Thodesen on muuttanut myös pelitapaa entistä enemmän "HIFK:n näköiseksi". Kovaluinen joukkue tulee päälle lujaa ja keskittyy tukkimaan alakertaa ja keskustaa.

Tasoero on melkoinen, joten otetaan alkukauden kysymysmerkeistä vahvasti kantaa isäntien puolesta. Selvästi laadukkaampi Kerho ottaa kovalla prosentilla avausmatsista täyden potin.

Pelivalintamme:

SJK @1.78

Expekt  - Lue arvostelu

1.78

Tarjolla jopa 100€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.74

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.73

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.71

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.71

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan