KHL: SKA Pietari - Jokerit | Hurjaa kerrointa vieraille!

Julkaistu: 11.09.2018 00:07


KHL: SKA Pietari - Jokerit | Hurjaa kerrointa vieraille!
KHL | SKA Pietari - Jokerit | 19:30
Helsingin Jokerit jatkoivat loistavia otteitaan Dinamo Minskin vieraana, mutta nyt voittoputki on vaarassa katketa, kun joukkue astelee Pietarin jääpalatsiin SKA Pietarin vieraaksi.

Hieman kenties yllättäenkin SKA on aloittanut kautensa ailahdellen ja joukkue on onnistunut ottamaan vain kaksi voittoa neljästä ottelusta. Joukkue aloitti vakuuttavasti kauden ottamalla 6-1 voiton Kazanista, mutta sen jälkeen tuli kaksi tappiota. Vasta viime ottelussa Sotshia vastaan SKA sai jälleen peliään raiteilleen, mutta ei se silti vakuuta.

Jokerit on läntisen konferenssin kärjessä puhtaalla pelillä, kun heidän maaliero on 17:6. Jokerit on pelannut vahvaa yhteistyökiekkoa ja joukkueen hyökkäys on myös toiminut sillä hetkellä, kun sitä on tarvittu.

Jokerien suurimmaksi ongelmaksi ottelussa tulee se, että miten he onnistuvat pimentämään kovavireisen Gusevin, jolla on nyt neljään otteluun viisi tehopistettä. SKA:n vieraana ollessaan Jokerit on hyvin usein joutunut kuluttamaan jäähypenkkiä normaaliakin enemmän, mutta uskomme kuitenkin, että heidän kokonaisuus on paljon ehjempi kuin kotijoukkueen ja tulee kantamaan voittoon asti.

SKA vaikuttaa siltä, että ei ole vielä valmis. Lauri Marjamäki puolestaan on saanut Jokeri-nipun jo hyvin toimimaan ja hienosäätöä vain tarvitaan. SKA on kovassa paikassa, kun helsinkiläiset saapuvat vieraaksi.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Jokerit ML @3.50

Betfair - Lue arvostelu

3.50

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.40

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

3.30

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

3.20

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

3.20

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan