KHL: SKA Pietari - Lokomotiv Yaroslavl | Yllätyskakkonen uppoaa kupongille!

Julkaistu: 15.03.2019 04:37


KHL: SKA Pietari - Lokomotiv Yaroslavl | Yllätyskakkonen uppoaa kupongille!
KHL | SKA Pietari - Lokomotiv Yaroslavl | 18:30
Nordicbet Nordicbet
SKA Pietari nappasi ensimmäisestä ottelusta voiton, kun David Rundlab iski ottelun ainoan maalin ylivoimalla kolmannen erän alussa. Jalkapallolukemat 1-0 kertovat paljon ottelusarjan asetelmista: kamppailu on hyvin tasaista ja erikoistilanteet ovat äärimmäisen isossa roolissa.

Rundlabin maaliin syöttöpisteen keränneen Jarno Koskirannan edustama SKA sai pelata ensimmäisessä ottelussa viisi kertaa ylivoimalla, kun taas Lokomotiv pääsi vain kaksi kertaa yrittämään ratkaisua ylivoimalla. Tästäkin huolimatta laukaukset merkattiin kotijoukkueelle vain 27-23 ja vierasjoukkue oli äärimmäisen hyvin pelissä mukana.

SKA oli materiaalinsa nähden vaisu jo ottelusarjassa Spartak Moskovaa vastaan, missä pietarilaiset hävisivät kaksi ensimmäistä ottelua. Pelistä puuttuu kiima ja vapaus, eikä olisi yllätys vaikka tähtisikermä joutuisi varsinkin vieraskentällä tässä sarjassa vielä isoihin ongelmiin.

Lokomotiv on huomattavasti laadukkaampi joukkue, mitä Spartak, mutta maalinteko tuntuu olevan illasta toiseen äärimmäisen hankalaa. SKA Pietaria vastaan Lokomotiv on pelannut jo ylivoimaiset viisi ottelua peräkkäin tekemättä maaliakaan! Edellisen kerran Lokomotiv teki KHL:ssä maalin SKA:ta vastaan viime vuonna 22. maaliskuuta, joten maalin vuosipäivä alkaa lähestyä.

Pudotuspeleissä kotiedun merkitys, varsinkin toiseen otteluun selkeästi laskee. SKA on tuskaillut pelinsä kanssa ja pääsi avausottelussaan helpolla, eikä Lokomotiv varmasti tule antamaan periksi. Odotuksissa on jälleen hyvin vähämaalinen kamppailu, missä avausmaalin merkitys on poikkeuksellisen suuri.

Isäntäjoukkue on toki suosikki voittamaan ottelun, mutta vieraille saa niin maittavia kertoimia, että yllätyskakkosta on pakko hakea lapulle.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

1x2: Lokomotiv Yaroslavl @5.85

Nordicbet - Lue arvostelu

5.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

5.80

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

5.75

Maaliskuun ajan Betsafelta jopa 200% bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

5.70

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan