KHL: SKA Pietari - Severstal Tsherepovets

KHL | SKA Pietari - Severstal Tsherepovets | 18:30 | 29.11.2021
Kohde sulkeutuu: 29.11.2021 18:30
Severstal on vienyt 14/17 viime pelistään ja napannut vähintään pisteen kaikista 17 viime pelistään! Noilla tilastoilla se on pelannut itsensä lännen kärkinelikkoon eikä kuusi kahdeksasta viime pelistään hävinneen SKA:n pitäisi olla sille enää ns. mahdoton tehtävä kaadettavaksi. SKA ei ole hävinnyt Severstalille kotiluolassaan liki kymmeneen vuoteen ja nyt vieraiden on jos koskaan tuo gorilla heitettävä selästään!
KHL:ssä lännen top5-joukkueista SKA Pietari ja Severstal Tsherepovets kohtaavat toisensa Pietarin Jääpalatsissa maanantaina kello 18:30.

SKA Pietarille alkanut taas aurinko paistamaan


Valeri Braginin luotsaama SKA Pietari sai viime peleissään kuuden ottelun tappioputkensa katkaistuksi ja on voittanut nyt kaksi edellistä peliään. Se päätti kolmen ottelun vieraskiertueensa viime keskiviikkona idän kolmosesta Bars Kazanista 4-3 jatkoilla napattuun voittoon Tatneft Arenassa.

Barsista Dmitri Kagarlitsky (33. 9+11=20) vei isännät 5vs3-ylivoimalla pelin neljännellä minuutilla 1-0 johtoon, mutta osuma hylättiin videotarkastuksen jälkeen. SKA:sta Andrei Kuzmenko (30. 14+21=35) avasi ottelun maalihanat Anton Burdasovin (25. 14+13=27) ja Joonas Kemppaisen (30. 13+12=25) esitöistä avauserän 13.minuutilla.

Burdasov vei vieraat 2-0 johtoon toisen erän seitsemännellä minuutilla SKA:n neljännessä ylivoimassa Kuzmenkon ja Nikita Gusevin (15. 3+14=17) syötöistä. Kun Mat Robinson (20. 2+6=8) iski Gusevin ja Danila Moiseyevin (32. 2+4=6) passeista SKA:n kolmannen osuman olisi luullut pelin olleen jo taputeltu, mutta ensin Nikita Dynyakin (21. 6+0=6) iskemä Barsin ensimmäinen osuma jo puolitoista minuuttia myöhemmin sekä Steven Kampferin (33. 6+9=15) vajaa kaksi minuuttia edellisestä toivat isännät maalin päähän ja viimeiseen erään jäi vielä mukavasti sähinää.

Kolmas erä toi tullessaan vain yhden hyväksytyn maalin, kun Jordan Weal (24. 9+12=21) ampui tasoitusosuman ennenkuin huitoi itsensä kakkoselle. SKA onnistui maalaamaan erikoistilanteessaan, mutta videotarkastuksen jälkeen Kuzmenkon tekemä osuma hylättiin. Näin ratkaisua jouduttiin hakemaan jatkoajalta käsin, missä Gusev onnistui maalaamaan SKA:lle hyväksytysti voittomaalin.

SKA:n kurkoina tehotilaston kärkipaikoilla ovat häärineet Kuzmenko, Burdasov ja Joonas Kemppainen (30. 13+12=25).

Kolmen ottelun kotiurakkansa aloittava SKA kohtaa viiden päivän aikana lännen joukkueista Severstalin lisäksi Dinamo Minskin ja Jokerit.

Karjala-turnauksessa kiekon jalkaansa saanut SKA:n suomalaispakki Mikko Lehtonen (6. 1+2=3) joutuu huilaamaan kuukauden päivät murtuman takia.


Severstalin hurja pistetahti senkuin jatkuu


Andrei Razinin luotsaama Severstal on kolme edellistä otteluaan ja 14/17 (82%) viime pelistään napaten vähintään yhden pisteen peräti 17 edellisestä pelistään.

Kahdessa kotipelissään Severstal löi ensin TsSKAn (3-0) ja vielä lauantaina Torpedon (3-1) Tsherepovetsin Jääpalatsissa jatkaen upeaa ja mahtipontista putkeaan tutulla kaavalla, missä se tekee ja päästää vähän maaleja otteluissaan.

Torpedoa vastaan Severstal oli vielä kahden erän jälkeen 0-1 tappiolla Torpedon jenkkihyökkääjän Andy Mielen (33. 6+14=20) vietyä vieraat johtoon toisen erän kuudennella minuutilla. Severstal ei onnistunut maalaamaan noissa erissä, vaikka pääsi esimerkiksi yrittämään maalintekoa toisessa erässä kolmesti ylivoimalla.

Päätöserässä Razinin suojatit terästivät sitten otettaan. Potkuna takalistoon toimi Lukossa viime kaudella loistaneen ruotsalaispakin Robin Pressin (32. 4+8=12) iskemä tasoitusosuma 5vs3 ylivoimassa erän kahdeksannella minuutilla Ilya Khokhlovin (19. 1+8=9) ja Vladislav Kodolan (30. 10+8=18) syötöistä. Severstalin vei johtoon Nikita Guslistov (29. 3+5=8) alivoimalla reilut neljä minuuttia myöhemmin. Daniil Vovchenko (31. 8+9=17) niittasi lopullisen niitin Kodolan syötöstä. Severstal iski kaikki kolme osumaansa reilussa yhdeksässä minuutissa.

Severstalin tehoukkoja ovat tällä kaudella olleet Kodola, Vovchenko sekä Adam Liska (31. 7+8=15).

Severstal kohtaa seuraavaksi kahdessa vieraspelissään lännen joukkueista SKA Pietarin ja Dinamo Riikan.

Joko Severstal heittää gorillan selästään?


SKA kylvetti Severstalia (3-2) Tsherepovetsissa syyskuussa. Nyt saattaa olla hyvinkin eri ääni kellossa, kun pitkässä pisteputkessa olevat vieraat pääsevät tosissaan metsästämään revanssia isännistä. Vieraskiertueelta palaavalle joukkueelle perinteisesti ensimmäinen kotipeli on useimmiten kova pala purtavaksi. Toivottavasti sama tahti jatkuu tänäänkin. Severstalin iso kerroin selittyy sillä, ettei se ole kaatanut SKA:ta Pietarissa liki kymmeneen vuoteen (tammikuussa 2012 Severstal kaatoi SKA:n 4-0 Pietarissa). Matalat maalimäärät on toinen selkeä vaihtoehto peli-ideaksi!


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Severstal Tsherepovets ML @3.8

Osuma
Bet365 - Lue arvostelu

3.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

3.7

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rabona - Lue arvostelu

3.66

Uusi Rabona tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Campobet - Lue arvostelu

3.66

Campobet - Lunasta 100% vedonlyöntibonus 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

3.66

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä